Emma Toussain
Emma Toussain Celebrities 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Dave Roelvink voor het eerst update over situatie: ‘Werk aan de winkel’

Dave Roelvink vloog begin september (helaas) weer naar Zuid-Afrika, nadat hij een terugval heeft gehad. Dave worstelde voorheen met een drank-en drugsverslaving en daar zal hij altijd op moeten letten. Hij gaf zelf nog geen interviews, tot nu.

Dave Roelvink voor het eerst update over situatie: ‘Werk aan de winkel’

Dave zat sinds 4 september in Zuid-Afrika, waar hij zijn verslaving weer onder controle probeert te krijgen. Vader Dries vertelt het volgende over de situatie: “Ik ben naar hem toegegaan en dan zit je daar, samen met je zoon op de bank. Ik heb Dave veel water laten drinken en op hem ingepraat om hem rustig te krijgen. Hij zat tegen een angstpsychose aan. Oververhit en zó onrustig.” Aan het einde van de realityserie De Roelvinkjes vertelde de familie ook dat het niet goed ging met Dave en dat ze de laatste aflevering op een vervelende manier moesten afsluiten.

Inmiddels is Dave weer terug in Nederland en praat hij voor het eerst over zijn situatie. Aran Bade van RTL Boulevard vraagt naar zijn energie en Dave vertelt dat hij wel even moest aarden in Nederland omdat hij weer een heftig traject heeft doorgemaakt. Ook vertelt hij dat er ‘werk aan de winkel is’, omdat het echte leven nu weer begint.

Lastige thuissituatie

Deze situatie is voor Dave alles behalve makkelijk, maar ook vriendin Jazzlyn heeft he4t zwaar. Volgens Yvonne Coldeweijer heeft zij tegen Dave gezegd dat als hij nu niet afkickt dat zij de relatie verbreekt. Yvonne weet ook te brengen dat Dave afgelopen juli is vreemgegaan op Mallora, tijdens een dj-klus. Hij heeft toen een barmeid meegenomen naar zijn hotel en het personeel van het hotel zou ook op de hoogte zijn geweest van dit alles. Niet zo gek dus dat zijn vriendin wel klaar is met deze acties..

Laten we hopen dat het allemaal goedkomt.

Lana (19): ‘Ik krijg wekelijks geld van mijn gescheiden ouders, maar dat weten ze niet van elkaar’