Redactie
Redactie Confession 11 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Laura (21): ‘Mijn vriend heeft alleen maar oog voor zijn Playstation’

Verhalen die je liever niet aan de grote klok wil hangen óf aan je eigen vriendinnen wil vertellen, terwijl het wel de hoogste tijd is om je hart te luchten. Say no more. In ‘Confession’ lees je iedere week verhalen en gebeurtenissen die soms herkenbaar zijn, en soms ook niet. Maar een ding hebben wij allemaal gemeen: ieder van ons heeft wel eens iets meegemaakt of gedacht wat je liever niet openlijk uit. Omdat je denkt dat je de enige bent.

Laura (21): ‘Mijn vriend heeft alleen maar oog voor zijn Playstation’

“Ik ben nu zo’n vijf maanden samen met mijn vriend en ik vind hem hartstikke leuk, maar ik weet niet of hij mij heel erg leuk vindt. Want.. hij zit alleen maar achter zijn Playstation. Als ik bij hem ben, wil hij altijd nog even spelen of met zijn vrienden kletsen door de headset. Terwijl ik graag gewoon een beetje quality time met hem wil. Mijn vriendinnen vinden het ook maar gek, want zij gaan regelmatig op date. Naar de bios, naar het strand of uiteten.. dat laatste is wel een pijnpunt voor me.”

Discussies

“Ik heb het eerder aangekaart en dan vindt hij dat ik hem niet zijn ding laat doen. Hij voelt zich beklemd, mij lijkt het juist logisch dat we dingen samen doen. We zijn ook pas één keer uiteten geweest in de vijf maanden dat we samen zijn. Hij vindt dat niet zo leuk en zit liever in zijn kamer. Hoe krijg ik hem zover om leuke dingen te doen? Ik wil heel graag met hem naar mijn favoriete restaurant, omdat ik hem dat graag laat proeven. Maar ja, als iemand niet wil dan is het ook niet leuk om te zeuren erover.”

Ook een Confession insturen? Dat kan, mag ook anoniem. Stuur een mailtje naar [email protected].

Hanna (25): ‘Ik moet het doen met 1600 euro per maand, terwijl mijn vriendinnen op dure vakanties willen’