Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 10 nov 2021
Leestijd: 5 minuten

Deze 12 mannen gaan proberen het hart van ‘Prince Charming’ Chris te veroveren

De romantische datingshow ‘Prince Charming’ gaat vanaf 24 november weer van start. In dit nieuwe seizoen gaat 28-jarige Chris op zoek naar zijn ware liefde. Dit doet hij door middel van groepsactiviteiten en dates met verschillende mannen.

Wij stellen je voor aan de twaalf mannen die gaan proberen om het hart van Chris te veroveren.

Prince Charming deelnemers

Dit zijn de twaalf mannen die hopen om in Italië de liefde te vinden bij Chris.

Angelo

Angelo is een 30-jarige beautyconsultant uit Hoofddorp. Hij is bescheiden, maar kan ook geregeld de clown uithangen. Hij houdt van dansen en is erg fan van Jennifer Lopez. Angelo bewondert haar om wat ze heeft bereikt. Spaanse les vindt hij leuk om te volgen. Hij hoopt een charmante, kalme man te vinden, die mysterieus is en het liefst ook nog graag affectie toont.

Jasper Suyk / RTL

Casper

Casper komt uit Groningen, is 26 jaar en zijn beroep is bouwkundig ingenieur. Het is een lieve jongen, maar laat dit niet altijd meteen zien. Hij is loyaal en zorgzaam voor iedereen om zich heen. Hij sport het liefst dagelijks en heeft een passie voor goed eten. Casper reist graag en is altijd in voor een spontaan feestje, tripje of avontuur met vrienden. Hij zoekt een partner met ambitie, met wie hij inhoudelijk op één lijn zit en kan reizen.

Jasper Suyk / RTL

Donnavon

Donnavon is 22 jaar en komt uit Voorburg, als beroep is hij acteur en model. Donnavon is een echt podiumbeest en hij houdt ervan om in de schijnwerpers te staan. Naast zijn drukke leven als model, acteur en scenarioschrijver voor zijn film, doet Donnavon aan hiphop dansen. Hij zoekt iemand die zich kwetsbaar durft op te stellen, want in kwetsbaarheid zit echte schoonheid.

Jasper Suyk / RTL

Jakop

Jakop is een 26-jarige Fleetmanager bij autodeeldienst en komt uit Blaricum. Hij is lief en zorgzaam. Hij is ondernemend, houdt van musea bezoeken, lekker toeren op de motor en nieuwe dingen ontdekken. Daarnaast vindt hij een gezonde levensstijl belangrijk en borrelt hij graag met vrienden. Jakop zoekt een man die zichzelf durft te zijn, een goede gesprekspartner is en een flinke dosis humor heeft.

Jasper Suyk / RTL

Jimmy

Jimmy is 33 jaar en komt uit Haaren en zijn beroep is meubelrestaurateur. Hij heeft zijn hart op de tong liggen maar kan zich soms ook snel aangevallen voelen. Voor zijn werk restaureert hij meubels en als hobby gaat hij graag met de metaaldetector op stap. Jimmy is zeer leergierig en is altijd bezig om zichzelf verder te ontwikkelen. Hij is op zoek naar een ambitieuze man die net als hij het leven met een korrel zout neemt.

Jasper Suyk / RTL

Julien

Julien is een 27-jarige Radioproducer uit Amsterdam. Het is een echte gangmaker, lekker op tafel dansen doet hij regelmatig. Hij houdt van muziek, speelt piano, heeft een synthesizer gekocht en zingt zelfs af en toe. In een relatie vindt hij humor het belangrijkst, omdat dit veel zegt over hoe iemand in het leven staat. Juliens levenspartner moet van een feestje houden, maar ook bezig zijn met wat erin de wereld speelt.

Jasper Suyk / RTL

Lesley

Lesley is een 31-jarige Job & Life Coach uit Rotterdam. Hij is iemand met zijn eigen woordenboek; voor rare uitspraken moet je bij hem zijn. Hij is de laatste tijd veel bezig met mindset, spiritualiteit en hij mediteert veel zodat hij rustig wordt. Lesleys ideale man is een familiemens, staat open voor spiritualiteit en wat hij heel belangrijk vindt is dat er een connectie is op alle vlakken.

Jasper Suyk / RTL

Lorenzo

Lorenzo is een 28-jarige videograaf uit Den Haag. Bij Lorenzo staat familie bovenaan; met zijn oma van 84 belt hij dagelijks. Hij houdt van architectuur en interieur, maar zijn grootste hobby is Disney: hij heeft wel 150 Disney ornamenten voor in de kerstboom! Lorenzo knapt af op onverzorgde mannen die veel over zichzelf praten. Hij is meerdere keren voorgelogen en vindt eerlijkheid in een relatie het belangrijkst.

Jasper Suyk / RTL

Marcel

Marcel is een 37-jarige verslavingscounselor uit Amsterdam. Het is een sociale man: voor zijn vrienden gaat hij door het vuur. Hij schildert hedendaagse kunst met een abstract randje schilderkunst, popart is echt zijn ding. De drag community vindt hij geweldig. Af en toe pakt hij een festival en leeft hij zich uit met glitters. Hij zoekt een man die weet waar hij staat in het leven, charisma heeft en een duidelijk doel voor ogen heeft.

Jasper Suyk / RTL

Olav

Olav is een 37-jarige eigenaar van dierenwinkels uit Amsterdam. Hij staat altijd klaar voor vrienden, is inventief en ondernemend. Hij houdt van reizen en gaat regelmatig naar Spanje om te windsurfen. Olav valt op iemand die humor en zelfspot heeft, het leven niet te serieus neemt en jong van geest is.

BOOS
Jasper Suyk / RTL Jasper Suyk / RTL

Rick

Rick is een 34 jaar en komt uit Maastricht, hij is de eigenaar van dans agency. Met zijn enorme baard is Rick met recht een opvallende verschijning te noemen. Hij heeft twee jaar in New York gewoond, een tijd in Los Angeles, maar is weer neergestreken in Maastricht. Familie is heel belangrijk voor hem en daar woont hij nu weer vlakbij. Zijn ideale man is iemand op wie hij kan bouwen en die zijn mannetje kan staan.

Jasper Suyk / RTL

Scott

Scott is een 26-jarige hotelmanager uit Rotterdam. De spontane Scott zoekt telkens een nieuw avontuur op. Van verre reizen tot in het buitenland werken en wonen; niks is hem te gek. Zijn grootste droom is om ooit samen met zijn partner een hotel te runnen aan de Portugese kust. Zijn ideale man is dus reislustig, houdt van het leven en is bovendien zelfverzekerd.

Jasper Suyk / RTL

Eerder werd bekend gemaakt wie de Prince Charming van het nieuwe seizoen wordt. Benieuwd waar Chris naar opzoek is in de liefde? Vanaf 24 november is de datingshow te zien op Videoland.

Opgelet: de nieuwe Prince Charming is bekend!