Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 12 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

Fan van reality-tv? Rachel Hazes krijgt een eigen soap!

Het leven van de Hazes-familie lijkt soms wel een soap. Goede Tijden is er niks bij. Dat moeten televisiemensen (van Vincent TV Producties) ook hebben opgemerkt, want het gerucht gaat dat er een realityprogramma rondom Rachel Hazes in de maak is. Sterker nog, de eerste beelden schijnen al gemaakt te zijn.

We praten je bij.

Rachel Hazes krijgt realityserie

Het leven van Rachel Hazes is op zijn zachts gezegd best interessant te noemen. Vincent Tv Producties (bekend van onder andere Chateau Meiland) zag er wel brood in en schijnt al te zijn begonnen met filmen. Heel veel meer is er niet over bekend, behalve dat vriendin Rosanna Kluivert ook te zien zal zijn.

André en Sarah

Waar veel mensen natuurlijk ook op hopen, is dat we meer te zien zullen krijgen van André en zijn vriendin Sarah van Soelen. Evert Santegoeds vertelde in Shownieuws dat die kans groot is. Al schijnt André Hazes zelf ook interesse te hebben gewekt voor een soap..  Eén ding is zeker: we gaan gegarandeerd meer zien van deze familie. De vraag is alleen nog even hoe en wanneer.

Eerdere soap

André Hazes kan zijn moeder in ieder geval goed helpen, vanwege zijn eerdere succes met een realitysoap. Zijn serie ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ was drie seizoenen lang op SBS6 te zien, toen er plots een eind kwam aan de serie.

Hoewel het toen nog helemaal koek en ei was tussen hem en Monique, was zoontje Dré de reden om niet verder te gaan met de soap. Ze wilden hem destijds behoeden voor de schijnwerpers. Of we de kleine in de soap van oma zullen zien, is dus nog maar de vraag.

Genieten! André Hazes krijgt een eigen documentaire