Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrities 13 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom we rapper Sjaak zo ongelooflijk sexy vinden

‘Je m’appelle Sjaakie. Ik kom heel vaak hier.’ Wij dus ook vanaf nu, want daar waar rapper Sjaak gaat, gaan wij. Deze rapper en acteur uit Amsterdam-Oost is booming de laatste tijd en dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn minstens zo sexy hitjes als Trompetisto en Ce Soir.

Niet alleen op TikTok is een grote hype ontstaan rondom de muziek van rapper Sjaak, ook op Instagram loopt zijn following aanzienlijk op. Horen wij bij, want damn deze man is sexy.

Rapper Sjaak

Rapper Sjaak (Mehdi Chafi) kun je kennen van zijn weergaloze hitjes, maar ook van zijn rol in De Belofte van Pisa en Gangsterboys. Is hij je niet eerder opgevallen? Laat ons even uitleggen waarom deze man nooit meer aan je aandacht mag ontsnappen.

1. Kledingkeuze: 10/10

Laten we er vooral niet omheen draaien en gewoon beginnen. Allereerst lichten we graag zijn kledingstijl uit. Die snit en kleur staan ‘m natuurlijk prachtig. Sjaak staat er alleen niet bepaald bekend om dat hij overal in pak verschijnt, maar juist zijn ‘meer eigen’ kledingstijl vinden we geweldig: hip en street wisselt hij regelmatig af met een wat chiquere look.

2. Dat báááárdje

Ja sorry hoor maar dat perfect gestylde baardje doet ‘t ‘m toch echt. Zijn barber verdient een 5-sterren review op Google Maps.

3. Die stem!

En uiteraard zijn stem kan niet ontbreken in dit rijtje. Wij omschrijven ‘m als charismatisch en vol van klank. Luister meteen even naar zijn laatste hitje en je snapt het helemaal.

4. De teksten die hij schrijft

Maken ‘m echt heel sexy. Want rapper Sjaak weet wel hoe hij de vrouwen kan vleien.

Excusé madam moiselle
Ben jij toevallig die Frans model?

Heb jij je ooit mooier gevoeld? Precies.

5. Dat lange haar

Meestal gedragen in een zogeheten ‘man bun’. We. Like.

Toch niet jouw type vent? 6 redenen waarom we stiekem best wel verliefd zijn op Kraantje Pappie.