Audrey Garot
Audrey Garot Reality 9 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Oeh la la! Rein uit het zesde seizoen van Married at First Sight ziet déze deelnemer wel zitten

Vorige week begon het nieuwe seizoen van Married at First Sight en we hebben meteen al kunnen genieten van drie afleveringen. Nu zitten we er helemaal in en kunnen we niet wachten op meer! Ook Rein kijkt dit nieuwe seizoen maar al te graag. Hij deed in 2019 mee aan het programma en werd toen gekoppeld aan Danny, maar helaas liep dit voor hun niet zo goed af.. Hij had toch beter in dit seizoen mee kunnen doen, want nu heeft hij een kandidaat gezien waaraan hij wél gekoppeld had willen worden.

Wie zou dat zijn?!

Rein uit het zesde seizoen van Married at First Sight ziet déze deelnemer wel zitten

We hebben natuurlijk al verschillende koppels gezien. Zo hebben we Martijn en Nicole als eerste gezien, zijn François en Wilfred daarna getrouwd en ook zijn Maarten en Richelle aan elkaar gekoppeld. Maar wat vindt Rein van François en Wilfred? Zou hij zelf met één van hen gekoppeld willen worden? “In eerste instantie zou ik zeggen: Ik weet niet wie van de twee”, vertelt hij in Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. “Wilfred kan ik heel erg waarderen omdat hij dicht bij zichzelf blijft, maar ik denk dat ik eerder gematcht zou willen worden aan François. Als ik hem zo zie qua stijl… Wat hij draagt, dat droeg ik ook wel zo’n beetje. Ik had het niet erg gevonden als hij binnen kwam lopen.”

Niet té gezellig

Toch gunt Rein het nieuwe koppel natuurlijk alle liefde, maar hij heeft nog wel wat tips voor ze. Hij zegt dat ze moeten opletten dat ze het niet ‘te gezellig’ gaan hebben samen. “Ik denk dat Wiflred daar echt voor moet oppassen. Die humor en die gekkigheid kan alles overschaduwen, waardoor je op een gegeven moment de huwelijksreis hebt gehad, misschien het samenwonen en dat je dan in een keer denkt: En nu wordt het serieuzer.”

Sonny en Dylan

Niet alleen Rein heeft wat te zeggen over de nieuwe stellen. Ook Sonny en Dylan, één van de weinige succesverhalen, deden een voorspelling over één van de nieuwe Married at First Sight koppels. En het was helaas niet zo’n fijne voorspelling.. Maar goed, zij kunnen het natuurlijk weten, doordat het stel nog steeds happily married is. Ben je benieuwd over wie zij een voorspelling hebben gedaan? Dat lees je hier.

Esmee uit Echte Meisjes In De Jungle: ‘Ik miste vooral mijn stijltang, ik hoopte op een stopcontact in een boom’