Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 20 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Hebben Ex On The Beach-sterren Megan en Joey nu officieel een relatie? Ze vertellen het zelf

In de laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch konden we zien hoe Joey en Megan samen de villa verlieten. Joey werd eruit gestemd door de nieuwe ex Rick, waardoor Megan de pan uit flipte omdat zij en Joey in de villa samen waren. Hoewel ze elkaar pas enkele dagen kennen, besluit Megan om samen met Joey het programma te verlaten. Eenmaal terug in Nederland vragen wij ons dan ook sterk af hoe het met de twee gaat. Good for us: want Fawry kwam met het verlossende antwoord.

De exit van Megan en Joey

In De Beach Bar van RTL vraagt Fawry de twee het hemd van het lijf. Waarom Megan besluit om ook naar huis te gaan, nadat Joey werd weggestuurd wordt dan ook al snel duidelijk. ”Megan is toen ook vertrokken omdat ze niet zonder mij daar wilde blijven”, vertelt Joey. Megan deelt zelfs dat zij haar vlucht heeft laten wijzigen om naar Eindhoven, het huis van Joey te gaan. ”Ik had nog nooit een meisje mee naar huis genomen”, laat Joey weten. Na Ex on the Beach trokken de twee dan ook veel met elkaar op.

Tussendoor verloofd met Dennis Roos

Toch ontstond er trouble in paradise, toen Megan een oogje op iemand anders kreeg. Vreemdgaan noemt ze het zelf niet: ”We hadden niet echt een relatie.” Wel geeft zij aan dat er gevoelens waren en dat ze achteraf heel veel spijt had.

Met wie zij ‘vreemdging’ is ook zeker geen onbekende. Een klein half jaartje geleden leek zij een nieuwe vlam, Dennis Roos te hebben. Na drie weken daten waren ze zelfs al verloofd, maar een week later leek ook dit weer volledig van de baan te zijn. Haar kortzichtige verloving met Dennis brengt Fawry dan ook zeker nog even aan bod. ”Het is allemaal uit de hand gelopen. Ik heb hem toen mee naar huis genomen want hij had geen slaapplaats. Oliva had hem op straat gezet en ik voelde mij daarvoor verantwoordelijk. In Dubai heb ik uiteindelijk gezegd: Ik heb liever dat je vertrekt.”

Officieel een relatie

Megan deelt dat ze Joey heel erg miste en hem ook elke dag appte terwijl ze met Dennis in Dubai was. ”Ik heb Megan drie maanden genegeerd”, vult Joey haar aan. Het feestje van Jonna bleek uiteindelijk de reden te zijn dat de tortelduifjes weer bij elkaar zijn gekomen. Zo vertelt Joey: ”Ik belde haar dronken op en zei: Als je morgen niet op Jonna’s feestje bent, spreek ik je nooit meer. Ik wil dat je nu vanuit Dubai naar Nederland komt.” Megan besloot hier op in te gaan. ”Na het feestje hebben we elkaar af en toe nog gesproken. Laatst dachten we van ‘we zouden altijd al eens samen op vakantie gaan’. Toen hebben we dat gedaan”, deelt Joey. Eind goed al goed, want de twee zijn nu officieel een setje.

Dit bizar hoge bedrag verdient realityster Shirley Cramer met OnlyFans