Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 14 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Door déze reden denken wij dat er waarschijnlijk een oud-finalisten editie van Expeditie Robinson komt

Presentatoren Art en Geraldine zijn momenteel op een ‘geheime’ locatie aan het filmen voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Het duo zal het nieuwe seizoen van Expeditie gaan presenteren en het wordt een Videoland-editie. Ook gaan er geruchten rond dat het wel een héél speciaal seizoen zal worden, namelijk met alleen maar oud-winnaars en finalisten.

Stel je voor.

Kom maar hier met die ‘juice’

Niks is zeker, maar deze roddels komen steeds vaker terug op de zogenoemde ‘juicekanalen’. Zo berichtte roddelkoningin @lifeofyvonne eerder al over de eventuele locatie van het nieuwe programma, namelijk: Zanzibar.

Nu deelt ook het roddelaccount @reality.fbi het nieuws dat oud-winnaar en tv-kok Hugo Kennis gespot is op Tinder. Volgens de dating app is Hugo ongeveer 7213 kilometer verwijderd van deze eventuele match. We horen je denken: ‘Dan weten we toch niet of hij in Zanzibar zit?’ Nee klopt, alleen als je de afstand Amsterdam-Zanzibar opzoekt dan kom je ongeveer op hetzelfde aantal kilometers uit. Klinkt al wat logischer, hè?

De man achter het roddelaccount krijgt een berichtje van een volger waarin staat: ‘Zag ik nou iets over Hugo Kennis bij jullie vorige week? Maar klopt wel. Hij zit in Zanzibar voor dat all star seizoen Expeditie Robinson op Videoland. Doen alleen ex-finalisten aan mee. Zag hem tijd geleden al met zijn koffers weggaan.’

Expeditie Robinson
Bron: @reality.fbi

Art en Geraldine op Videland

‘Videoland is inmiddels uitgegroeid tot een platform waar grote merken vaste waarde zijn’, volgens zenderdirecteur Peter van der Vorst. Expeditie is inmiddels zo’n groot merk, dat Videoland een eigen versie moet krijgen. Presentatoren Geraldine en Art kunnen niet wachten om aan het nieuwe programma te beginnen.

Geraldine liet weten: ‘Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson… dat is zo bijzonder’. Ook vertelt ze dat zij en Art al veel gesproken hebben over dit nieuwe avontuur.

Zeker weten doen we ‘t natuurlijk nooit. Nog even geduld..

Geraldine en Art gespot op een boot: nieuw seizoen Expeditie Robinson wordt nu opgenomen!