Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 14 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Fan van de serie Firefly Lane? Seizoen 2 wordt nu opgenomen en wij vertellen je alles wat je moet weten

Het is officieel, de bekende Netflix-serie Firefly Lane krijgt een tweede seizoen. In februari kwam het eerste seizoen van de serie op Netflix. Goed nieuws: de productie van het tweede seizoen eindelijk begonnen! Er komt niet alleen een vervolg, de cast wordt ook uitgebreid.

Firefly Lane

Terug in februari kwam het eerste seizoen op Netflix en het was een groot succes. Netflix maakte bekend dat er 49 miljoen mensen keken in de eerste maand. Fans waren dan ook super blij toen er in mei een tweede seizoen werd aangekondigd.

Het grote nieuws dat ze zijn begonnen met filmen voor het tweede seizoen van Firefly Lane werd bekend gemaakt via Katherine Heigl’s Instagram. Katherine speelt Tully in de serie. Ze deelde een foto met de caption: ‘Dus ik ben in de prachtige stad Vancouver bezig het filmen van het tweede seizoen van #FireflyLane Yay! Kijk uit of het in 2022 jouw kant op komt op @netflix!’

Haar Instagram-post kreeg vele reacties van fans die niet kunnen wachten op een tweede seizoen. Maar daarnaast hebben we nog veel onbeantwoorde vragen vanwege de cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen. Maar we hoeven gelukkig niet al te lang meer te wachten.

Dit is alles wat we tot nu toe weten over het tweede seizoen van Firefly Lane.

Wanneer is het tweede seizoen van Firefly Lane te zien?

Netflix is van plan om het tweede seizoen in 2022 uit te brengen. De opnames voor dit seizoen zijn eind augustus van start gegaan in Vancouver, Canada. Dit gaat waarschijnlijk tot 20 april 2022 duren. We moeten het tweede seizoen dan ook niet eerder verwachten dan dat.

We moeten dus nog heel even wachten!

De cast

Katherine Heigl en Sarah Chalke keren terug voor hun rol als Tully en Kate. Naar verwachting keren de andere hoofdrolspelers ook terug voor het nieuwe Firefly Lane seizoen.

We weten niet hoe erg Johnny (Ben Lawson) gewond is geraakt aan het einde van het eerste seizoen. Maar waarschijnlijk keert hij in het begin van het nieuwe seizoen terug om verder te gaan waar we zijn gebleven.

Maar er is hoop: ‘Alles gaat goed, ik denk dat we meer van hem gaan zien en niet alleen in flashback. Er is ook veel onopgelost tussen Kate en Johnny, dus we moeten hem veilig thuisbrengen.’

Het verhaal

De serie is gebaseerd op de roman van Kristin Hannah. Spoileralert! Het eerste seizoen eindigde met meerdere cliffhangers. Johnny lijkt zwaargewond te zijn, Tully neemt ontslag en het gaat niet meer goed tussen Tully en Kate in het heden én tot overmaat van ramp is Bud overleden.

We hopen nieuwe antwoorden te krijgen op wat er allemaal is gebeurd tussen Tully en Kate. Het enige wat we weten is dat hun ruzie niets met Johnny te maken heeft. Sarah vertelde namelijk dit in een video: ‘We kunnen zeggen dat het familie gerelateerd is en niets met Johnny te maken heeft.’

Trailer

We moeten helaas nog even wachten op een trailer want de opnames zijn nog niet zo lang geleden begonnen. We verwachten de nieuwste beelden begin 2022.

Firefly Lane seizoen 2: dit zijn de nieuwe gezichten