Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ronnie Flex over nieuwe relatiestatus met Demi de Boer: ‘Onze relatie heeft een andere vorm’

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer wonen nog steeds apart van elkaar. In het nieuwe LINDA. vakantieboek laat Ronnie eindelijk meer weten over zijn relatiestatus. De rapper noemt de huidige situatie met Demi complex, maar hij benadrukt wel dat hij niet openstaat voor iemand anders.

Relatiestatus Ronnie Flex en Demi de boer

Dat Ronnie Flex en Demi de Boer niet meer samenwonen is al een tijdje bekend. Toch kan Ronnie het, de relatie dus, niet helemaal loslaten. Hij laat dan ook weten dat hij en de moeder van zijn tweede dochter niet definitief uit elkaar zijn. ”We zijn misschien niet samen, maar dat wil niet zeggen dat er niks meer is. Onze relatie heeft een andere vorm.” Hij laat weten dat ze eraan werken zodat het in de toekomst hopelijk goed komt. ”Ik hoop in ieder geval dat het beter is dan nu”, vertelt de rapper aan LINDA.

Reden voor de break-up

Hoewel wij hartstikke benieuwd zijn naar de reden van de break-up, laat Ronnie hier maar weinig over los. Wel geeft hij alsnog een klein tipje van de sluier, de breuk zou namelijk iets te maken hebben met zijn artiestenleven. ”Het ding is: de artiest Ronnie Flex en de persoon die ik thuis ben, staan heel erg los van elkaar. Thuis hunker ik naar warmte en routine, maar als ik op een podium sta, wil ik feesten. Het is moeilijk om die twee personen samen te krijgen”, vertelt Ronnie.

Het komt er dus op neer dat het werk van de rapper het moeilijk maakt om een relatie te hebben en te onderhouden. ”Ik werk vooral ‘s avonds en ‘s nachts en de tijd in de studio is onvoorspelbaar. Als je in een flow zit, kun je niet zomaar stoppen. Je weet namelijk niet of die flow er de volgende ochtend weer is. Dus als het lekker gaat, pak je door. Desnoods tot vier uur ‘s nachts. Dat is moeilijk te combineren met een relatie”, vertelt Ronnie.

Toekomst

Ook laat Ronnie weten dat hij denkt dat een relatie pas weer werkt als hij geen professioneel artiest meer is. Hij overweegt om over een jaar of drie te stoppen. Hoe betrouwbaar dit is weten we niet helemaal, want ongeveer vijf jaar geleden kondigde Ronnie al een keer eerder zijn afscheid aan. ”Het wordt fysiek en mentaal steeds zwaarder om dit vol te houden, dus ik wil op een gegeven moment de handdoek in de ring gooien. Afscheid nemen van Ronnie Flex en mijn normale leven oppakken. Op de bank met mijn gezin, beetje reizen, concerten bezoeken, gamen en af en toe wat beats maken”, deelt Ronnie.

Heb je een langeafstandsrelatie? Zo zorg je toch voor een diepe connectie