Lianne Görtz
Lianne Görtz Love & Seks 13 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Oeh! Uit onderzoek blijkt dat meiden met rood haar het beste in bed zijn

Roodharigen zijn cooler dan je misschien dacht. Roodharigen staan ook sterker in het leven dan je misschien dacht. Bovendien zijn meiden met rood haar succesvoller dan je misschien dacht. En last but last not least: roodharigen zijn beter in seks dan je misschien dacht. En dat is niet zomaar iets wat we verzinnen. Nee, er is echt onderzoek naar gedaan. En dit is hoe het zit.

Meiden met rood haar zijn beter in bed

Sexexpert en Professor Dr. Werner Habermehl wilde eens even weten hoe de vork in de steel zit wat betreft de bedresultaten van iedere haarkleur. Daarvoor heeft hij onderzoek gedaan naar het seksleven van honderden Duitse vrouwen.

Daaruit blijkt dat roodharigen overduidelijk een actiever leven hebben onder de lakens. Ze hebben meer sekspartners en hebben vaker seks dan blondines en brunettes. Goede seks verveelt natuurlijk nooit. Vurige roodharigen doen hun naam echt eer aan, aldus Habermehl.

Bovendien werd ook duidelijk dat vrouwen die hun haar rood verfden een soort signaal afgeven aan hun partner. Een signaal dat zegt dat ze het anders willen aanpakken wat betreft de seks. Vaker en betere sessies. En geef ze eens ongelijk. Rood is een kleur die veel oproept bij mannen.

Rood is de kleur van seks. Bij dezen vastgesteld. Blondines mogen dan wel meer fun hebben, het zijn de gingers die bovenaan de lijst met meeste seks prijken.

Nog meer voordelen voor roodharigen: 6 voordelen die alléén meisjes met rood haar hebben

Daily Mail