Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 15 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island fans opgelet! Dankzij deze tips kun je gratis naar Videoland blijven kijken

Begin 2019 kunnen we weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island. Om alvast in de stemming te komen wil je ongetwijfeld nog een keer de oude seizoenen terugzien. Dat kan alleen op Videoland, maar dat kost geld. Niet als je deze tips gebruikt.

1. Gratis proefversie van Videoland

Als echte Temptation-fan heb je deze tip waarschijnlijk al toegepast. Je kunt je aanmelden voor een proefversie waarbij je twee weken gratis gebruik kunt maken van Videoland. Netflix doet dit ook en dat is natuurlijk een slimme marketingtruc om jou kennis te laten maken met het platform.

Houd er wel rekening mee dat je zelf je abonnement moet opzeggen, anders wordt je lidmaatschap automatisch verlengt en moet je alsnog dokken. O ja, een proefversie aanvragen op meerdere mailaccounts heeft geen zin want je bankgegevens moet je ook invullen en dat kan natuurlijk maar één keer.

2. Neem een vriendje

Neem een vriendje. Serieus. Hij wil vast wel een abonnement op zijn naam afsluiten zodat jij er niet voor hoeft te betalen (wat een lieverd). Deze gozer moet je never nooit meer laten gaan. Met een abonnement kunnen jullie samen heel veel avondjes naar romantische films en spannende series kijken. Goals.

3. Strik andere mailadressen

Strik andere mailadressen. Wel op een legale manier natuurlijk. Vraag of je een proefabonnement mag afsluiten op het mailadres van je ouders, die van je oma en natuurlijk die van je buurman. Op die manier kun je al gauw een paar maanden gratis genieten van Videoland.

Vergeet niet om het proefabonnement op tijd weer op te zetten anders wordt er geld van hun rekening afgeschreven en dat is natuurlijk een beetje lullig.

Met deze kerstfilms op Videoland kom jij de koude dagen wel door