Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 11 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wat?! Deze Hofman-broer heeft gedate met Sarah van Soelen

We kennen Sarah van Soelen allemaal als de ex (?) van André Hazes. Er gaan veel geruchten rond over die twee, maar ook los van elkaar laten ze de geruchtenmolen draaien. André zou een tijdje in een afkickkliniek hebben gezeten en schijnt de relatie uit te hebben gemaakt toen hij net terug kwam. Door haar relatie met André wordt Sarah ook vaak besproken in de media en nu laat een oude bekende ex iets van zich horen.

Wie zou dat zijn?

Liefde in bn’er-land

Sarah zou een tijdje gedate hebben met oud-deelnemer van De Bachelorette, Niek Marijnissen. Niek ontkrachtte dit zelf, want volgens hem was er helemaal niks waar van dit gerucht. Wel is Niek tegenwoordig aan het daten met deze andere realityster.

Ex van Hofman

Nu heeft een bekende ex van Sarah zelf een boekje open gedaan over hun relatie. Het gaat om Sam Hofman, een broer van Tim en Rijk Hofman. Hoe je Sam kunt kennen? Hij heeft meegedaan aan Hollands Next Top model. Hij haalde het net niet tot de finale, maar niet omdat hij werd weggestemd. Hij besloot namelijk zelf uit de modellen-race te stappen omdat hij zich niet helemaal op zijn plek voelde. Sam maakt tegenwoordig samen met broer Rijk de populaire podcast BROERS. Hier praten ze over vooral over seks, drank, uitgaan en grappige gebeurtenissen in hun leven.

Hij vertelt dan ook in deze podcast over zijn kortstondige relatie met influencer Sarah. De twee zaten vroeger bij elkaar in de klas en daar is deze relatie dan ook ontstaan. Maar zoals eerder vermeld was de relatie kort.. Sam verteld: ‘Ze had het echt binnen drie dagen uitgemaakt via de mail.’ Rijk vraagt of Sam die e-mail nog heeft maar hij vervolgt: ‘Ze heeft mij dus nog een keer gevraagd of ik die mails wilde verwijderen. Ik heb wel nog alle foto’s. Het was vroeger een heel knap meisje’. Dus Sam heeft wel wat bewaard uit die tijd!

Is de relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen nu officieel over?