Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 2 jun 2019
Leestijd: 5 minuten

Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met mijn collega op de wc in de pauzeruimte’

Seks op de werkvloer is iets waar elke vrouw wel eens over heeft gefantaseerd. Wij vertellen de verhalen van vrouwen die van deze fantasie werkelijkheid hebben gemaakt. Deze week is Marije aan de ‘beurt’ en dit is haar verhaal:

Marije is vijfentwintig-jarige Media studente. Ze zat acht jaar lang in een relatie, waarvan de laatste jaren niet zo goed gingen. Toen ze part-time in een kledingzaak ging werken, ontmoette ze Peter, wat haar relatie niet ten goede heeft gedaan. Wat ze thuis tekort kwam, zocht ze op andere plekken. Dit is het verhaal van Marije:

‘Ik was al acht jaar samen met mijn vriend, toen ik in de kledingzaak ging werken. Het ging niet zo lekker tussen ons. We hadden bijna geen seks meer, hij kwam altijd onwijs laat thuis van werk en we leefden een beetje langs elkaar heen.

Ik vond Peter heel aantrekkelijk, toen ik aan hem werd voorgesteld. Ik voelde me wel vaker tot mannen aangetrokken, maar ik negeerde dat gevoel eigenlijk altijd. Ik had tenslotte mijn vriend thuis en dat was voor mij genoeg. Maar omdat we het zo moeilijk hadden de laatste tijd, merkte ik dat ik een beetje naar Peter toetrok. Hij was grappig en charmant, echt zo iemand die de aandacht opeiste, zonder er moeite voor te doen.

We flirtten een beetje, maar het was best onschuldig allemaal. Peter noemde mij zijn werkvrouw. Ik lachte het een beetje weg, maar vond het stiekem best wel fijn om eindelijk weer wat mannelijk aandacht te krijgen.

Thuis werd het alleen maar erger. Mijn vriend keek echt amper meer naar mij om en ging elke mogelijkheid die hij had, drinken met zijn maten in de kroeg. We sliepen zo ver uit elkaar dat er nog een persoon tussen ons zou kunnen liggen, zonder ons beide te raken. We hadden de hele tijd ruzie, om de domste dingen. Ik keek echt uit naar werk, omdat Peter daar was en hij deed tenminste leuk.

Het geflirt werd minder onschuldig, maar dat was wel echt mijn eigen schuld. Ik nam ook de hele tijd extra diensten aan. In mijn hoofd zei ik dat ik het deed voor het geld, maar het was overduidelijk dat ik wat vaker bij Peter in de buurt wilde zijn. We hadden het gewoon heel leuk samen en hij was ook echt een super knappe gast.

Een keer toen we samen pauze hadden, zaten we naast elkaar aan de pauzetafel, tegenover nog een andere collega, die net klaar was met werk. We zaten gewoon een beetje te kletsen met drieën, toen Peter wat meer wijdbeens ging zitten en met zijn knie tegen mijn been aan zat. Ik weet zeker dat hij het expres had gedaan, want toen ik mijn been onopvallend een beetje verplaatste, ging hij nog wijder zitten.

Ik kreeg later die week echt vette ruzie met mijn vriend en besloot met de meiden op stap te gaan, om wat stoom af te blazen. Ik zag op Snapchat, dat Peter ook uit was. Ik stuurde hem een berichtje dat ik niet ver bij hem vandaan was en dat hij langs moest komen, als hij zin had. Dat had ik nooit moeten doen, want vanaf dat moment zijn we niet opgehouden met appen. Hij kon niet komen, omdat hij op een verjaardag was en ik was super teleurgesteld. Echt een beetje té teleurgesteld. Vanaf dat moment waren we constant aan het appen. Hij was de eerste en laatste die ik sprak elke dag. De berichtjes die we uitwisselden hadden ook steeds vaker een seksueel tintje.

Ik was op een gegeven moment thuis een beetje aan het opruimen, toen ik onder de salontafel een elastiekje vond. Ik had twee dagen ervoor stof gezogen en ik wist zeker dat het daar toen niets lag. Er zaten blonde haren aan vast en mijn haar is donkerbruin. Ik ging gelijk al de broekzakken van mijn vriend na plus jaszakken en tassen. En jawel, in het kleine zijvakje binnenin zijn sporttas vond ik een condoom. Wij gebruiken al acht jaar zijn geen condooms, dus wist ik het zeker. Ik was niet eens emotioneel, ik pakte gelijk mijn jas en rende naar buiten.

Ik wist dat Peter de winkel moest afsluiten, dus stuurde ik hem een berichtje dat hij ervoor moest zorgen dat hij als allerlaatste overbleef, omdat ik iets had laten liggen en pas om een bepaalde tijd kon halen. Ik heb in de buurt koffie gedronken, tot het na 18.00 uur was en liep ernaartoe.

Peter liet me binnen en ik liep gelijk naar de pauzeruimte. Hij kwam achter me aan en vroeg wat ik had laten liggen, toen draaide ik me om en begon ik hem te zoenen. Hij reageerde een beetje gechoqueerd, maar kwam op een gegeven moment los en duwde me richting de wc.

We hebben echt super ruwe seks gehad. Er kwam een soort beest in me los, want ik was hem aan het bijten en m’n nagels hard in zijn rug aan het zetten. Maar dat vond hij volgens mij alleen maar lekker. Ik heb de condoom gebruikt, die ik in mijn vriend’s tas had gevonden. Ik was boos en gefrustreerd en geil tegelijk. Ik wilde Peter en was klaar met doen alsof ik het niet wilde.

Peter en ik hebben het nog wel een paar keer gedaan in de daaropvolgende weken, maar het is uiteindelijk niks geworden. Ik ben bij een vriendin gaan wonen en mijn ex bleef in ons huis. Ik zou wraakseks niet aanraden, want moreel gezien was het niet echt netjes. Maar als ik terugkijk, was het precies wat ik nodig had.’

Wegens privacy redenen zijn de namen van Marije en Peter gefingeerd.

Beautify is altijd op zoek naar de meest juicy verhalen over seks op de werkvloer. Heb jij ook zo’n verhaal en wil je die graag met ons delen? Mail dan naar: [email protected]

LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met de chirurg tijdens mijn co-schappen’
LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Damon is de leraar waar iedere vrouw van droomt’
LEES OOK: Seks op de werkvloer: ‘Ik deed het met mijn oppasvader’