Yasmine Esser
Yasmine Esser Gezondheid 16 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Snurkende lover? Zet deze plant in je huis en jullie slapen als een roosje

Er zijn natuurlijk tal van middeltjes tegen snurken. En misschien heb je ze allemaal al eens geprobeerd op je lover. Ook heb je waarschijnlijk wel oordopjes naast je bed liggen. Maar meneer snurkt zo hard dat het allemaal weinig effect heeft.

Hoe lief je partner ook is, niemand heeft zin in een snurkende zaagmolen naast je hoofd wanneer je je dierbare slaap probeert te pakken. Gelukkig hebben we dé oplossing gevonden.

Snurken is vanaf nu verleden tijd door deze plant

Heb jij last van je snurkende partner en ben je ten einde raad? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor je, want door deze plant is snurken verleden tijd. Ja je leest het goed, er is een plant die al het werk voor je doet en de vrede in huis bewaart.

Het houdt niet op, niet vanzelf

Volgens Groenvandaag.nl is er echter een heel eenvoudige oplossing om van het irritante geluid af te komen. Gewoon door een plant in je slaapkamer te zetten.

Snurkgeluiden ontstaan door een vernauwing van de luchtweg tussen de neus en de stembanden. En laat een ananasplant nou zorgen voor extra zuurstof. In tegenstelling tot andere planten, geeft de ananasplant ’s nachts zuurstof af in plaats van overdag. Extra zuurstof = minder kans op snurken.

Als je het ons vraagt, ziet de ananasplant er ook nog eens ontzettend cute uit. Deze plant misstaat zeker niet in je slaapkamer. Wij gaan ‘m in ieder geval aanschaffen.

Misschien vind je dit ook leuk:

groenvandaag