Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 1 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Speelgoedfabrikant Mattel lanceert een collectie speciaal voor de Barbie-film

Het is al een tijd bekend dat er een nieuwe Barbie-film komt en wij zijn natuurlijk super enthousiast. Naast dat wij niet kunnen wachten om de film te zien, heeft speelgoedfabrikant Mattel nog een leuke verrassing voor ons. Mattel komt vanwege de Barbie-film namelijk met een nieuwe collectie. Zij gaan barbiepoppen met outfits uit de film verkopen. Je kunt de outfitjes van Margot Robbie dus nu ook voor

Barbie film

De Barbie-film gaat uiteraard over het roze wereldje van Barbie. Het leven van de knappe blondine ziet er rooskleurig uit, hoe kan het ook anders als je in Barbieland woont?! Alles lijkt perfect te zijn, behalve als je in een volledige crisis terecht komt of als je Ken heet. In de trailer kunnen we zien hoe Margot Robbie de rol van Barbie speelt en hoe Ryan Gosling in de huid van Ken kruipt. Hoewel alles perfect lijkt, komt de blondine toch in een crisis terecht en besluit zij de échte wereld te gaan ontdekken. Haar lover Ken kan Barbie er natuurlijk niet alleen op uit laten gaan en besluit met haar mee op avontuur te gaan. Met rolschaatsen natuurlijk.

Bekijk hier alvast de trailer:

Barbiepoppen

Na het zien van de trailer kunnen we al helemaal niet meer wachten om de film op het grote scherm te zien. Toch moeten we nog even geduld hebben, want vanaf 19 juni is Barbie de film pas in de bioscoop te zien. Gelukkig kunnen we wel alvast uitkijken naar wat speelgoedfabrikant Mattel voor ons in petto heeft. Zij hebben namelijk al een klein tipje van de sluier opgelicht en we can’t wait! De barbiepoppen zijn verkrijgbaar in verschillende outfits die de acteurs ook in de Barbie-film dragen. Naast de barbiepoppen gaan ze ook een speciale uitgave van het kaartspel UNO en ander speelgoed verkopen. Zo zijn zelfs het huis en de auto’s uit de film te koop. Mocht je zo erg fan zijn van de film kan je het roze wereldje dus volledig nabootsen in het klein. Hoe cute is dat?! Of natuurlijk kopen voor je kleine zusje, nichtje of dochter misschien wel. De collectie is vanaf donderdag te koop.

Kijkje achter de schermen van The Little Mermaid: zo ‘zwemt’ Halle Bailey tijdens de opnames