Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 24 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Fans denken dat Suzan en Freek om verdachte redenen verloofd zijn

Dat Suzan en Freek gaan trouwen was al een tijdje bekend. Vorig jaar ging Freek voor Suzan op zijn knieën en beantwoordde ze zijn vraag met een volmondige ja. Inmiddels is het bijna een jaar later, maar de trouwplannen zijn nog niet concreet. Als RTL Boulevard de lovebirds vraagt hoe het ervoor staat met hun huwelijksplannen, is het toch een klein beetje ongemakkelijk vanwege hun ietwat kille reactie. Fans denken nu dat het huwelijksaanzoek met andere redenen is gedaan dan het huwelijk zelf.

Huwelijksbootje

Na een relatie van veertien jaar hebben Suzan en Freek vorig jaar een nieuwe stap in de liefde gezet. Freek ging in Berlijn op zijn knieën voor zijn toekomstige vrouw. Maar de grootste vraag blijft: hoe zit het nou met de trouwplannen? Uit een interview met RTL Boulevard lijkt het er voorlopig nog niet van te komen. Het lijkt zelfs alsof ze er niet mee bezig zijn. Zo laat Freek vallen dat ze eigenlijk nog helemaal geen datum hebben en dat ze eerst eens moeten nadenken over hoe ze het willen.

Ook Suzan heeft er iets over te zeggen: ”We hebben gewoon geen haast. Die bruiloft die komt wel. Dit jaar weet ik niet, maar ehh… We moeten eerst maar een beetje nadenken over wat we eigenlijk willen, dus daar moeten we wel een keer mee gaan beginnen.”

Geen concrete trouwplannen

Het lijkt erop neer te komen dat Freek vindt dat ze het te druk hebben om te trouwen. Zo zegt hij in het interview: ”De hele zomer staat gewoon echt volgepland met allemaal festivals en shows. We moeten even kijken of we een vrij weekend hebben in de zomer ofzo.” Hoe de twee tortelduifjes het voor zich zien? ”Niet te groot, denk ik. Vooral gewoon gezellig met vrienden, lekker eten en leuke muziek”, laat Suzan weten.

Reacties

De reacties onder het interview zijn ook niet al te positief. Zo reageert een Boulevard kijker: ”Er kwam in de media dat hij een affaire had, opeens zijn ze verloofd na bijna 10 jaar samen te zijn, en nu nog steeds geen verdere plannen… Zegt mij genoeg.” Een andere comment is: ”Van uitstel komt afstel.” Daarnaast staan de reacties vol met de geruchten over de affaire tussen Freek en Maan de Steenwinkel. Mensen verbazen zich er ook over dat de twee niet een dagje vrij kunnen maken voor hun bruiloft.

Waarom mensen die vroeger altijd afkeken het later ver schoppen