Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 27 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan scheiden: ‘Toch geen toekomst samen’

Na tweeënhalf jaar komt er een einde aan het liefdessprookje van Sylvie Meis (44) en Niclas Castello (44). Het stel vierde niet zo lang geleden samen de jaarwisseling op de Malediven en Sylvie liet via Instgram weten: “2023 is going pretty good so far.” Daar lijkt nu toch verandering in te zijn gekomen.

Modern marriage van Sylvie

Eerder liet Sylvie weten dat zij en Niclas niet samen in een huis woonde. Ze wonen niet eens in hetzelfde land. “Wij hebben sowieso een soort modern marriaga waarbij we allebei hard aan het werk zijn, elkaar meestal zien in het weekend en op vakantie”, vertelde Sylvie aan Robbert Rodenburg in Open Kaart.

Geen toekomst samen

Na hun vakantie op de Malediven werden de twee niet meer in het openbaar gespot. Waarschijnlijk omdat Sylvie in Duitsland woont en Niclas in Zwitserland. Helaas zitten de twee niet meer op een roze wolk en scheiden hun wegen. Onlangs deelden zij aan de Duitse krant Bild: “Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We kijken terug op hele goede tijden, maar we moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.”

Het ja-woord

De ex-tortelduifjes leerde elkaar kennen in juni 2019 op een huwelijk van gezamenlijke vrienden in Venetië. Vier weken later gaan ze samen op een romatische vakantie naar Zuid-Frankrijk en in oktober deed Niclas al een aanzoek. In september 2020 geven ze elkaar het ja-woord en trouwen zij tijdens een vierdaagse ceremonie in een vijfsterrenhotel in Florence.

Niet de eerste scheiding voor Sylvie

Voor Sylvie is het de tweede keer dat haar huwelijk strandt. In 2013 scheidde ze van oud-voetballer Rafael van der Vaart, tijdens dit huwelijk noemde zij zichzelf ook wel Sylvie van der Vaart. Samen kregen ze in 2006 een zoon, Damián, die inmiddels uitgegroeid is tot een tiener van 16.

Zijn ze weer bij elkaar? Gio en Jade gaan samen op vakantie naar Dubai