Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 14 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Wat we allemaal willen weten: zijn Temptation-Lester en Miriam nog samen?!

Donderdag (morgen dus!) komt alweer de laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave online en die belooft aardig spannend te worden. Het wordt eindelijk duidelijk of Lester en Miriam en Ramon en Melanie nog bij elkaar zijn. Op Instagram geeft Lester alvast een klein voorproefje en het lijkt erop dat we aardig wat mogen verwachten van de laatste aflevering. Ook waren Lester en Miriam te gast zijn bij Aftertalk en hiermee gaf RUMAG een aardige spoiler weg…

Miriam en Lester

In de aflevering van Temptation Island van vorige week was Videoland zo lief om ons een kleine sneakpeek van de allerlaatste aflevering te geven. Zo konden we aan Miriam haar reactie al zien dat ze bij het laatste kampvuur geen goede beelden kreeg. Hoe ze eerst nog verdrietig tegen Lester praat, slaat ze razendsnel om in een boze Miriam, eentje die ze had gezworen niet meer te zijn. Ook konden we Lester al horen zeggen dat die wel een aantal fouten had gemaakt, niet erg gek dus dat Miriam zo reageert. Nou ja..

Temptation Island juice

Lester zelf lijkt ook niet te kunnen wachten tot de laatste aflevering van Temptation Island is uitgezonden. Via zijn Instagram Story vraagt hij dan ook of zijn volgers zin hebben in de laatste aflevering. ”Bro, ik kan niet wachten man, maar het beste voor het laatst bewaren”, reageert iemand. Lester antwoordt hierop: Aankomende aflevering is echt heel…”, terwijl hij er een foto van een glas sap bij plaatst. Hieruit maken wij in ieder geval op dat we een aflevering vol met juice kunnen verwachten!

Spoiler alert

Ook RUMAG geeft alvast een tipje van de sluier over hoe het nu met Lester en Miriam gaat. Al lijken zij dit niet helemaal bewust te doen… Lester en Miriam waren gister namelijk te gast bij Aftertalk. RUMAG deelde hier een foto van, waarop te zien is dat Lester zijn hand op die van Miriam heeft. Uiteindelijk viel bij RUMAG ok het kwartje dat dit misschien niet heel slim was en haalden zij de Instagram Story snel offline.

Lester en Miriam nog samen? Temptation Island
Instagram @juicechannel

Videoland past titel Mocro Maffia-aflevering aan na kritiek van kijkers