Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 1 okt 2021
Leestijd: 1 minuut

Temptation Island-fans gaan los op Twitter na cliffhanger

De zevende aflevering van het seizoen Temptation Island: love or leave kan je nu bekijken op Videoland en er is weer allemaal drama. Deze keer waren de Temptation-fans niet zo blij met de afloop van de aflevering. Bovendien lieten ze hun mening over het onverwachte einde horen via Twitter.

Het onverwachte einde

Normaal gesproken wordt de aflevering altijd afgesloten nadat de koppels met elkaars beelden worden geconfronteerd, tijdens het kampvuur. Tijdens deze aflevering ging het er anders aan toe. De cliffhanger kwam al tijdens het kampvuur en veel fans waren hier niet blij mee.

Op Twitter spraken de fans hun frustatie uit:‘Stom die cliffhanger in Temptation Island nu weet je nog niks van dat kampvuur’, reageert een kijker. En een andere fan tweet: ‘Beetje raar dat het kampvuur halverwege wordt afgebroken.’

Nieuw is zo’n cliffhanger niet. Bij de Amerikaanse versie Temptation Island USA gebeurt het namelijk ook. Hier is de Nederlandse versie op gebaseerd. Maar de fans hebben hier waarschijnlijk geen genoegen mee.

Deze week werd bekend dat de voorbereiding van het nieuwe seizoen Temptation Island: Love or Leave alweer vol op zijn begonnen. Zou jij samen met je partner mee willen doen? Dan kan je je nu aanmelden.

Bert is er nu echt klaar mee: het Temptation-avontuur gaat nu echt van start