Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Uh oké: probeert Temptation-Mitch vriendin Iris jaloers te maken door met Lisa om te gaan?

Voor Mitch en Iris heeft Temptation Island: Love or Leave een goede afloop. De tortelduifjes gingen samen op dreamdate en Iris verliet het eiland met een ring om haar vinger! Toch lijken er hier en daar nog wat vraagtekens te zijn binnen hun relatie. Mitch sprak tijdens een aflevering van Beach Bar van RTL namelijk uit dat Iris wat jaloezie van Shanta had afgekeken. Toch besluit hij een video te maken die veel kijkers als een beetje provocerend zien.

Jaloezie in relatie

In de aflevering van Beach Bar vertellen Iris en Mitch dat er na Temptation Island wel het een en ander is veranderd binnen hun relatie. Zo kunnen we Mitch horen zeggen: ”Ze heeft wel wat van Shanta afgekeken qua jaloezie.” Iris haakt hier snel op in laat weten dat ze nieuwsgierig wordt als ze Mitch met ”een of andere huttekut” ziet appen. ”Met Lisa?”, antwoordt Mitch verontwaardigd. Waarop Iris laat weten dat ze haar niet kent en daardoor nieuwsgierig wordt.

Provocerende video

Het lijkt Mitch weinig te doen dat Iris het niet heel leuk vindt dat hij met een meid appt die zij niet kent. Het blijkt ook dat dit geen onbekende is.. je kunt deze Lisa namelijk kennen van Ex on the Beach. Afgelopen aflevering kwam ze als ex van Jonna de zee uitgewandeld. Mitch lijkt het goed met haar te kunnen vinden en heeft ook vaker met haar afgesproken. De twee besloten om samen een TikTok video te maken waarbij ze het gesprek van Mitch en Iris over jaloezie nabootsen.

@lisalouise_official

Ey Mitch, wie was dit ‘Huttekut’ ook alweer? #temptationisland @Mitch – Temptation Island s4🌴

♬ origineel geluid – Fawrynotsawry

Temptation kijkers nemen het voor Iris op

Kijkers van Temptation Island hebben in ieder geval een sterke mening over de video. De reacties staan dan ook vol met positieve reacties over Iris. Zo wordt er gereageerd: ”Iris is echt prachtig wat is dit” en ”Niet echt leuk dit.” Lisa lijkt te luisteren naar de comments en reageert dat ze eerst toestemming aan Iris hebben gevraagd. Waarop iemand anders weer reageert: ”Iris heeft het goedgekeurd en vond het zo leuk dat ze niks heeft gereageerd.” Het is dus een beetje twijfelachtig of ze wel echt toestemming heeft gevraagd.

Wat speelt er tussen Mitch en Lisa?

Lisa is inmiddels ook te gast geweest bij Beach Bar en heeft gereageerd op wat er nu daadwerkelijk speelt tussen Mitch en haar. ”Mitch en ik zijn gewoon vrienden”, laat ze weten. Als Fawry aankaart dat de twee wel eens hebben afgesproken en dat Iris dit niet altijd heel fijn vond, antwoordt Lisa: ”Iris heeft mij uiteindelijk zelf benaderd via Instagram.” Zo zou Iris aan Lisa hebben gevraagd wat Mitch over haar zegt en waar de twee samen over praten. ”Dus ze is achterdochtig?”, vraagt Fawry. ”Nee, dat niet per se, niet over mij en hem”, laat Lisa weten.

Op deze plek in Rotterdam kan je samen met je lover een foto van je iris laten maken