Kim van der Blom
Kim van der Blom Entertainment 30 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Terror Twin Esmee Ipema shockeert volgers met ‘nieuw gezicht’

Het is bekend dat de Terror Twins Esmee en Sharon Ipema bekend van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ niet vies zijn van botox en fillers. Esmee Ipema heeft een full face make-over ondergaan.. Ze deelt enthousiast het resultaat op haar Instagram.

Esmee Ipema ondergaat een full face make-over

Esmee deelt twee foto’s op haar Instagram, eentje van voor en eentje na de behandeling. Haar volgers moeten even twee keer kijken wanneer ze haar post op hun tijdlijn zien. ‘Na lang getwijfeld te hebben heb ik toch ervoor gekozen om opnieuw te beginnen met mijn fillers. Ik heb mijn lippen bij Doktor Samana in Rotterdam opgelost om ze vervolgens na 2 weken opnieuw op te vullen volgens de Russische methode. Dit houdt in dat je door deze methode flat lips creëert. Het tegenovergestelde van duck lippen dus,’ schrijft Esmee bij haar post.

Maar dat is niet het enige wat ze heeft gedaan. Ze vervolgt: ‘Ook heb ik voor de full face make-over gekozen: kaak, kin, jukbeenderen en lip fillers.’ Er is duidelijk een verschil te zien. Esmee is erg blij met de behandeling: ‘Ik ben enorm tevreden omdat ze al mijn verwachtingen kunnen waar maken!’

Reacties geblokkeerd

Toch kwamen er ook veel verbaasde reacties op haar transformatie. Er is geen mogelijkheid meer om onder de foto te reageren of de reacties te bekijken, want dit heeft deze uitgezet. Eerder vertelde ze dit tegen RTL Boulevard: ‘Mij interesseert het sowieso vrij weinig wat mensen vinden of denken.’

A Star Is Born

Eerder was Esmee Ipema nog te volgen in de serie A Star Is Born, samen met haar zus Sharon. Hierin werd haar zwangerschap van haar eerste kindje vastgelegd. Daarin was ook al te zien hoe Esmee met haar zus Sharon besprak wat ze na de bevalling allemaal met aan haar uiterlijk zou willen veranderen.

Zie hieronder het resultaat van haar verandering:

Esmee Ipema
Bron: Instagram @reality.fbi

Donny Roelvink hand in hand gespot met déze oud-Love Island deelneemster