Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 21 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

The Handmaid’s Tale seizoen 5 vanaf deze datum te zien bij Videoland

Praise be! June is terug! De veelgeprezen serie The Handmaid’s Tale is vanaf 15 september te zien met een nieuw seizoen bij Videoland. Dus zet ‘m maar alvast in je agenda – wij kunnen niet wachten.

The Handmaid’s Tale seizoen 5

In het vijfde seizoen wordt June geconfronteerd met consequenties voor het vermoorden van commandant Waterford terwijl ze worstelt om haar identiteit en doel opnieuw te definiëren. De weduwe Serena probeert haar profiel in Toronto te vergroten terwijl de invloed van Gilead Canada binnendringt. Commandant Lawrence werkt samen met tante Lydia terwijl hij probeert Gilead te hervormen en aan de macht te komen. June, Luke en Moira vechten op afstand tegen Gilead terwijl ze hun missie voortzetten om Hannah te redden en te herenigen.

Wie keren er terug?

Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Madeline Brewer, Amanda Brugel, Ann Dowd en Sam Jaeger zijn ook dit vijfde seizoen weer in de serie te zien.

“The Handmaid’s Tale” is geproduceerd door MGM Television en uitvoerend geproduceerd door Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, Yahlin Chang, Rachel Skukert, Sheila Hockin, John Weber, Frank Siracusa, Steve Stark en Kim Todd. De serie wordt internationaal gedistribueerd door MGM.

Seizoen 5 is vanaf 15 september te zien bij Videoland en start direct met twee nieuwe afleveringen.

Quiz: zijn jullie meant to be of tóch niet? Met deze quiz kom je erachter hoe lang jij en je lover bij elkaar blijven