Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Zou het? Thijs Boermans lijkt zijn Expeditie-avontuurtje met Rose Bertram toe te geven

Voordat deze editie van Expeditie Robinson begon, kwamen verschillende juicekanalen met de geruchten dat er ‘iets’ gebeurd zou zijn tijdens de opnames van het programma. En dan wel tussen model Rose Bertram en acteur Thijs Boermans. En met dat ‘iets’ bedoelen we een spannend avontuurtje (niet tussen de lakens, eerder tussen de bananenbladeren) waardoor Rose het eiland eerder zou moeten verlaten. Het bleef vaag en beiden partijen ontkenden alles, maar nu lijkt het er toch wel op dat er daadwerkelijk iets gebeurd is. In zijn eigen podcast ‘Borrelpraat‘ lijkt Thijs toch wel het een en ander te onthullen.

En dat levert hele grappige beelden op.

Thijs laat van zich horen in Borrelpraat

Afgelopen woensdag kwam de allereerste aflevering van de podcast Borrelpraat online. De podcast werd afgetrapt met wel een hele speciale gast, namelijk hun vriend én mede-Expeditielid Iliass Ojja. In de aflevering hebben ze het natuurlijk over hun avontuur tijdens Expeditie Robinson, maar ook over het leven van Iliass en zijn vriendschap met zanger Bilal Wahib.

Als het drietal het heeft over welke mensen tijdens Expeditie Robinson belangrijk voor hen waren, vertelt Thijs over zijn favoriete Expeditieleden. Hij noemt Juultje, Dzifa en Rose, maar Illiass haakt vooral aan na het horen van de naam ‘Rose’. “Ja Rose ook”, zegt hij lachend.

“Die vraag hangt zo’n beetje hier in de lucht, hè? Is dat nou gebeurd of niet?”, vraagt Niels. “Ilias en ik hebben niks gezien.” Indirect bewijs, maar dan roept Thijs “Jullie waren erbij man!”

Bekijk de beelden hieronder:

@borrelpraatpodcast

#borrelpraat #podcast #expeditierobinson #f #fyp #foryou #foryoupage

♬ original sound – Borrelpraat

Onbegrip

Veel TikTokkers vinden het moment hilarisch, maar anderen vinden het dan weer gek dat Rose uit het programma gezet zou zijn en dat Thijs mocht blijven: “Stel het is echt gebeurd waarom werd zij dan door de makers eruit gezet en hij niet? Dat begrijp ik niet helemaal”, reageert een van de volgers.

Wat denken jullie?! Is er iets gebeurd?

Roddel van Yvonne Coldeweijer over ‘snuivende’ Talitha Muusse blijkt nepvideo