Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 7 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens geruchten zou Thijs Boermans uit Expeditie Robinson een relatie hebben met déze bekende Nederlander

Op dit moment hebben (bijna) alle dames van Nederland wel een kleine crush op acteur Thijs Boermans. Hij is op dit moment wekelijks te zien in het programma Expeditie Robinson, waarin hij ook de ‘mooiboy’ werd genoemd door Chatilla van Grinsven. En dat is helemaal begrijpelijk, want hij mag er zeker zijn. Jammer voor de fans van Boermans, want lijkt het er nu toch echt op dat hij een relatie zou hebben en wel met een bekende Nederlander.

Sorry ladies!

Thijs zou volgens geruchten een relatie hebben met déze bekende Nederlander

Waar zouden we onze roddels en juice vandaan moeten halen als we roddelkoningin Yvonne Coldeweijer niet hadden. Zij heeft namelijk op haar Instagram bekendgemaakt dat Thijs een relatie zou hebben met iemand. En als we eerlijk zijn, hadden we dit koppel niet meteen samen verwacht. Ook Yvonne is het daarmee eens: “Toen ik dit voor het eerst hoorde dacht ik dat iemand mij in de zeik zat te nemen, maar gister zijn ze wéér zoenend bij een restaurant gespot.”

Oké, maar over wie gaat dit dan? Het zou namelijk om Anna Nooshin gaan. Whut?! Thijs en Anna zouden al een paar keer zoenend zijn gespot en daarom lijkt het er toch echt op dat de twee een setje zijn. Je zou de twee niet snel samen verwachten, ook vanwege het grote leeftijdsverschil. Anna is namelijk al 35 en Thijs nog maar 26.. Yvonne zegt ook nog hetvolgende: “Beetje aparte match… Maar ach, wie ben ik om daarover te oordelen dus veel geluk tortelduifjes.”

Instagram @lifeofyvonne
Instagram @lifeofyvonne

Borrelpraat podcast

Thijs is een tijdje terug samen met zijn Expeditie-vriend Niels een podcast gestart, genaamd Borrelpraat. In deze podcast praten ze onder andere over hun leven onder het genot van een borreltje. In de vorige aflevering vroeg Niels aan Thijs hoe het ervoor stond met zijn liefdesleven. Hij antwoordde hierop dat hij er op dit moment niet zo mee bezig is en dat hij dus ook niet aan het daten is. Opvallend toch?! Betekent dit dat Anna Nooshin gewoon een scharrel is, of heeft hij dit juist gezegd om de afleiding bij het nieuwe koppel vandaan te houden?

Zou het? Thijs Boermans lijkt zijn Expeditie-avontuurtje met Rose Bertram toe te geven