Britta van Aggele
Britta van Aggele Gezondheid 2 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Deze TikTok-hack zorgt ervoor dat je nooit meer doorlekt tijdens je menstruatie

Iedere maand is het weer zover: je moet ongesteld worden. Dit is meestal niet de meest fijne periode van de maand en het is dus wel handig dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Helaas komt het vaak voor dat je doorlekt tijdens je menstruatie, maar dat is vanaf nu verleden tijd. Er gaat op TikTok namelijk een hack viraal die laat zien wat je kunt doen om nooit meer door te lekken.

Dat we hier nu pas achterkomen!!

Menstruatie

Hoewel voor ons een menstruatie de normaalste zaak van de wereld is, willen mannen er vaak niks van weten. Dit terwijl je tijdens je menstruatie soms best wel wat steun kunt gebruiken. Gebruik dan vooral deze drie tips om je menstruatie te normaliseren bij mannen. Daarnaast zijn er ook verschillende dingen die je zelf kunt doen om die periode van de maand zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Zo zijn er verschillende dingen die je kunt doen als je last hebt van krampen en wil je deze tips weten als je last hebt van hoofdpijn als je ongesteld bent. Toch is er één ding waar elke vrouw wel eens last van heeft en dat is doorlekken.

Is jouw menstruatiecyclus normaal? 5 tekenen die daarop wijzen

TikTok-hack

In eerste instantie denk je dat er niet een concrete oplossing is voor het doorlekken tijdens je menstruatie, behalve het vaker verschonen van je maandverband of een tampon. Toch gaat er nu op TikTok een hack viraal die je hele leven kan veranderen. Deze hack laat namelijk zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet meer doorlekt.

Alice Williams – @alicewillliams – laat in haar TikTok-video precies zien hoe de hack werkt. Zo plaatst ze als eerst een maandverband op de plek waar je deze normaal plaatst. Vervolgens plaatst ze achter deze maandverband nog een maandverband, alleen dan horizontaal. Zo ben je aan de achterkant van je onderbroek nog beter beschermd, zodat je, als je gaat zitten, niet zomaar doorlekt. Super handig!

@alicewillliams

♬ 13 Angels Standing Guard ‘Round The Side Of Your Bed – Silver Mt. Zion

Thank us later: yoga blijkt te werkt tegen heftige menstruatiepijn

Reacties

Natuurlijk wordt er massaal gereageerd op de video van Alice. Zo schrijft een volger: “Hoezow komen we er nu pas achter😂.” Andere fans schrijven: “Waarom heb ik hier nooit aan gedacht? 😳😳😳 het is zo logisch”, “Omg iets nieuws geleerd” en “Ik doe dit ‘s nachts.”