Britta van Aggele
Britta van Aggele TikTok 25 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Door deze TikTok-hack passen jouw wijnglazen makkelijk in je vaatwasser

We kennen het probleem allemaal wel: je hebt een heerlijke borrel gehad met vriendinnen en nu staan er 4 vieze wijnglazen op je aanrecht. Je hebt geen zin om ze af te wassen en zet ze het liefste in de vaatwasser, maar daar passen ze niet in… Of toch wel? Deze TikTok-hack laat namelijk precies zien hoe jij ervoor kan zorgen dat je wijnglazen wel in je vaatwasser passen.

OMG, hoe handig is dit?!?

TikTok-hacks

Hoewel Instagram vroeger de populairste app was heeft het platform zijn eerste plaats nu verloren aan TikTok. Op deze app zitten namelijk zoveel mensen dat we kennis van over de hele wereld tot ons kunnen nemen. Steeds meer mensen delen namelijk hun favoriete hacks of tips op het platform en daar zijn andere gebruikers, net als wij, razend enthousiast over.

Zo hebben we door TikTok al geleerd hoe we elke dag een nieuwe kleur eyeliner kunnen rocken en weten we nu dat we onze benen al ons hele leven op de verkeerde manier scheren. Maar TikTok zou TikTok niet zijn als de app niet alweer een gloednieuwe hack voor ons klaar had staan. Mensen zijn op dit moment namelijk helemaal obsessed met een hack die ervoor zorgt dat je je wijnglazen gewoon in de vaatwasser kunt doen.

Met deze TikTok vriezer-pannenkoeken-hack heb je binnen 5 minuten eten op tafel

Wijglazen in de vaatwasser

TikTok-gebruiker Frun på landet was de eerste die deze handige hack op TikTok plaatste en er waren al snel mensen die het oppikten. Zo ook TikTok-gebruiker Amanda Josefinaa, die in haar video checkt of de hack wel echt werkt. En ja hoor, ook in haar vaatwasser passen nu wijnglazen. Nu ben je vast ontzettend benieuwd hoe de hack precies werkt en wij leggen het je uit.

Het enige wat je moet doen is naar je vaatwasser gaan en kijken of je bij het bovenste rek van de vaatwasser aan de zijkanten onderdelen ziet zitten die je kan indrukken. Zo ja, dan heb je geluk. Dit onderdeel moet je namelijk aan beide kanten indrukken, waardoor het rek een stuk naar beneden zakt. Dit creëert meer ruimte aan de bovenkant, wat er weer voor zorgt dat je wijnglazen nu zonder moeite in je vaatwasser passen. Zo simpel!

@amandajosefinaa

#stitch with @frunpalandet86 all this time 🙃

♬ Hard Times – Paramore

Reacties

Dit is natuurlijk een geniale hack die je veel tijd en moeite bespaard. Niet zo gek dus dat het helemaal los gaat in de reacties onder de video. Zo schrijft een kijker: “Al die tijd dacht ik dat ik per ongeluk de bovenste plank had gebroken! 😱😱😱” Andere kijkers schrijven: “omw vaatwasser”, “Dit wordt de eerste keer dat ik naar mijn vaatwasser ren en enthousiast ben over de afwas😂” en “Had de vaatwasser 6 jaar en wist niet dat ik dat kon!!! Bedankt”

Ben jij al onderweg naar de vaatwasser om deze hack te proberen?

TikTok is in de ban van ‘All Quiet On The Western Front’: deze oorlogsfilm laat je in tranen achter