Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 2 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

TikTokker vergelijkt Bachelor-deelneemsters met BN’ers en ze lijken nog ook

Een realityprogramma is natuurlijk voer voor veel social media-gebruikers. Juicekanalen smullen van alle drama en ook individuele creators gaan los want er is genoeg om te bespreken. TikTokker @simeonstiktok heeft het geniale idee bedacht om de dames uit het nieuwe seizoen van De Bachelor te vergelijken met BN’ers. En dat lukt nog verrassend goed ook!

Heerlijk om naar te kijken.

De Bachelor op TikTok

YES! Vandaag staat er weer een nieuwe aflevering van De Bachelor op Videoland. Heb jij ‘m al gezien? Of nodig je vanavond wat vriendinnen uit om samen met wijntje de nieuwste ontwikkelingen te volgen? Om alvast in de stemming te komen hebben we wel een hele leuke TikTok gevonden. De Nederlandse Simeon vergelijkt de dames namelijk met bekende Nederlanders.

Misschien had je er zelf niet zo snel aan gedacht, maar zodra Simon de foto’s vergelijkt kan je het niet meer niet-zien. Eerst bespreekt hij er nog een paar uit het vorige seizoen (van Tony Junior) en daarna gaat hij vrolijk verder met de huidige vrijgezellen. Zo vergelijkt hij Lysette met Juf Ank, Indigo met Monica Geuze en Demi met Monique Smit.

Bekijk de grappige TikTok hieronder:

@simeonstiktok

ik ben toch niet de enige????

♬ Elevator Music – Bohoman

Gaat Thomas de liefde vinden?

Dit seizoen is Thomas van de Vlugt, onder andere bekend van StukTV, die felbegeerde vrijgezel. Hij gaat in het tropische Mexico op zoek naar de liefde van zijn leven en we hebben al een aantal teasers mogen zien. De dames stonden te popelen om hem te ontmoeten en dit zorgt meteen voor een leuke aflevering. Na afloop viel één ding op: de reacties zijn overwegend positief. Veel kijkers vinden Thomas nu al leuker dan zijn voorganger, Tony Junior.

It’s getting hot in here

Na drie afleveringen gezien te hebben wordt het duidelijk dat Thomas een aantal favorieten heeft. Zo valt de blonde Maureen erg in de smaak, voelt hij een seksuele spanning bij Indigo én in de nieuwste aflevering zien we dat hij het wel héél erg gezellig heeft met hoedenontwerpster Isabella. En wat is dat nou.. gaan ze zoenen?!

Videoland deelt eerste beelden van De Bachelor en ze beloven veel goeds