Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 3 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Tony Junior is weer single: ‘We hebben besloten om onze relatie te beëindigen’

Dames opgelet: Tony Junior is weer vrijgezel! De 33-jarige dj liet vier maanden geleden nog weten weer gelukkig te zijn in de liefde, maar gisteravond deelde hij op zijn Instagram story dat er een punt achter zijn relatie met Marjolijn is gezet.

Een eerdere relatie

Het liefdesleven van Tony heeft de afgelopen jaren flink in de spotlight gestaan. Eerder had de dj een relatie met zangeres Maan de Steenwinkel. Zij waren ruim twee jaar samen en hoewel Tony Junior zijn vriendin op dat moment zag als de toekomstige moeder van zijn kinderen, kwam er in 2019 helaas een einde aan deze relatie. “Sprake van ruzie is er niet. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaar hart zitten”, liet Maan toen weten. Ondertussen zit de zangeres wel weer op een roze liefdeswolk met Goldband-zanger Karel Gerlach.

Zoektocht naar de liefde

Tony Junior vervolgde in 2021 zijn zoektocht naar de liefde, toen hij deelnam aan het programma De BachelorTevergeefs want de dj hield hier geen langdurige relatie aan over. Toen we dachten dat zijn liefdesleven even op een lager pitje stond, verraste hij ons. Op 7 december 2022 deelde hij de liefde te hebben gevonden bij de blonde Marjolijn. “Found her”, was onder de Instagram-post te lezen, waarbij hij haar omhelst en zoent.

Uit elkaar

Helaas lijkt dit liefdessprookje van korte duur. Afgelopen donderdag maakte Tony Junior bekend dat hij en Marjolijn uit elkaar zijn. Via zijn Instagram story deelt hij: “We hebben recent besloten om onze relatie te beëindigen. We zijn nog steeds goede vrienden en hebben een geweldige tijd samen gehad, maar hebben besloten om onze eigen weg te gaan.” Tony hoopt dat hun privacy wordt gerespecteerd.

Tony Junior heeft een punt achter zijn relatie met Marjolijn gezet.
Tony Junior is weer single. Instagram Story Tony Junior

Sylvie Meis en Niclas Castello gaan scheiden: ‘Toch geen toekomst samen’