Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 20 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze tweets vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van XO, Kitty

Afgelopen donderdag was het eindelijk zover: toen verscheen de langverwachte Netflix-serie XO, Kitty. Wij weten niet hoe het met jou zit, maar wij waren altijd obsessed met de To All the Boys I’ve Loved Before-films en wij konden net als veel andere fans dan ook niet wachten om deze nieuwe serie te gaan kijken.

Fans gaan op Twitter compleet los over XO, Kitty.

XO, Kitty

Kitty Song Covey kennen we natuurlijk allemaal van de To All The Boys I’ve Loved Before-films. Ze is een interessant en super leuk personage en precies daarom heeft ze haar eigen spin-off serie gekregen. Kitty is namelijk obsessed met de liefde en zorgt er, naast haar zus, ook graag bij andere mensen voor dat ze hun perfecte match tegenkomen.

Maar hoewel Kitty al veel over de liefde denkt te weten gaat er een hele nieuwe wereld voor haar open als ze voor de liefde en de geschiedenis van haar moeder naar de andere kant van de wereld verhuist. Ze schrijft zich namelijk in voor een Koreaanse school om dichter bij haar vriend in de buurt te zijn, maar ze komt er al snel achter dat relaties een stuk gecompliceerder zijn dan ze dacht.

Jutta Leerdam onthult in Open Kaart: ‘Werd vier jaar lang niet ongesteld’

Reacties

Het is wel duidelijk dat XO, Kitty een heerlijke serie is. Wij kijken er dan ook niet gek van op dat fans compleet los gaan over deze nieuwe Netflix-serie. Ze gaan op dit moment massaal naar Twitter en vertellen met hun tweets precies wat wij allemaal dachten tijdens het kijken van XO, Kitty.

Als er een serie in Korea wordt gemaakt:

We houden allemaal van een heerlijk liefdesverhaal, ook al is het niet altijd even geloofwaardig!

Hoewel de serie XO, Kitty nog maar net op Netflix staat, kunnen sommige mensen er zo niet genoeg van krijgen dat ze de serie alweer opnieuw aan het kijken zijn:

Volgens fans moet en zal er een tweede seizoen komen van XO, Kitty:

We kijken XO, Kitty allemaal voor het plot:

Fans waren blij met de verschillende soorten relaties die in de Netflix-serie voorbijkwamen:

Selling Sunset seizoen 6 verkoopt het huis van Harry Styles – dit liet hij achter voor de volgende koper