Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 8 jan 2018

 

RENT A BOYFRIEND

Het is bijna Valentijn. De dag waarop lovers elkaar verwennen. En waarop jij als single platgegooid wordt met foto's op Instagram van lovers die elkaar verwennen. Single zijn is meestal lekker, maar er zijn van die momenten waarop ook jij de aandacht van een man heel erg zou waarderen, toch? Daarom kun jij als single op 14 februari een ‘vriendje huren’ via Beautify. Je kunt zelfs kiezen voor een Bekende Nederlander. Gratis en voor niets.

Het is heel simpel; kies hieronder jouw droomman en vul het formulier in. Op 14 februari zal die man je dan de hele dag verrassen. Hij zal niet met je op een echte date gaan, máár je krijgt wél genoeg aandacht via videoboodschappen, berichtjes én als je geluk hebt ook via een cadeautje. Hij maakt hoe dan ook je dag onvergetelijk.

Kies jouw Valentijn

Selecteer hieronder de man die jou die dag mag verrassen en vul je gegevens in. Zo kun je kiezen uit de barman van First Dates, Tony uit Oh Oh Cherso, een model of de ideale schoonzoon. En dan kan het aftellen voor Valentijn beginnen. Iedereen de meedoet krijgt de boyfriend naar keuze op Valentijn. De eerste 1000 aanmeldingen krijgen ook nog eens een cadeautje via de post.

[contact-form-7 id=”116725″ title=”RENT A BOYFRIEND”]

De inschrijving is gesloten

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Kaartje2go. Wil jij jouw Valentijn een kaart sturen? Doe dat dan hier.

Reageer op artikel:
Sluiten