Audrey Garot
Audrey Garot Reality 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog even geduld – vanaf deze datum begint Echte Meisjes in de Jungle op Videoland

Vanaf het moment dat er bekend werd gemaakt dat er een gloednieuw seizoen van het programma Echte Meisjes in de Jungle aan zou komen, zitten we allemaal met smart te wachten. Gelukkig is het wachten bijna voorbij, want Videoland heeft de startdatum van het programma bekendgemaakt. En het is sneller dan je denkt!

Ook deelt Videoland al wat beelden van het nieuwe seizoen.

Vanaf deze datum begint Echte Meisjes in de Jungle op Videoland

Het is al bijna tien jaar geleden dat het programma voor het laatst op de televisie verscheen. Maar gelukkig komt daar binnenkort verandering in, want vanaf 9 januari 2023 verschijnt het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland!

In het nieuwe seizoen vertrekken Gaby Blaaser, Louisa Janssen, Diva Maria, Janice Blok, Michella Kox, Lena Semenova, Jill Goede, Kelly Heruer, Esmée Ipema, Fabiola Volkers, Annebel Visscher en Channah Koerten naar de jungle van Laos om daar de strijd met elkaar aan te gaan. En als we deelneemster Michella Kox moeten geloven, die al eens eerder heeft meegedaan met het programma Echte Meisjes in de Jungle, bevat ook dit seizoen een hoop drama. Spannend!

De eerste beelden

Wie ook een comeback maakt in dit programma, is Valerio Zeno. Hij zal namelijk het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle presenteren. En lucky him, want het is zijn taak om ervoor te zorgen dat de ‘echte meisjes’ de opdrachten uitvoeren én dat ze een beetje normaal met elkaar omgaan.. Dat wordt nog wat.

Videoland deelde op Instagram al de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Hierin zien we dat Michella Kox flink tekeer gaat tegen een andere dame, waarschijnlijk tegen Janice Blok. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd naar het nieuwe seizoen en op 9 januari zitten wij natuurlijk voor de buis om dit programma te kijken!

Volgens geruchten doet dit ‘bekende’ koppel mee aan het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave