Janne Vogel
Janne Vogel Life 10 jun 2020
Leestijd: 3 minuten

Is jouw partner (bijna) jarig? 8 x leuke manieren om het samen te vieren

Is jouw partner binnenkort jarig? En wil je het graag samen vieren, maar niet per se heel uitgebreid, fancy of duur? We zetten acht ideeën voor een super chille verjaardag voor je op een rijtje.

De verjaardag van je partner vieren

Denk aan je partners favoriete hobby’s en de plekken waar hij of zij graag komt, en plan daar de date omheen. Gebruik onderstaande acht ideeën vooral als inspiratie.

1. Een lowkey tripje

Is er een plek in de buurt die jullie samen al een tijdje willen verkennen? (Denk aan een leuke stad vlakbij of een schattig dorpje.) Spring in de auto en verras je lief met een tripje naar deze (voor hem of haar) onbekende locatie. Jullie kunnen de hele middag samen rondwandelen; toerist in eigen land spelen is altijd verfrissend.

2. Maak een verjaardagsontbijt

Je kunt je verjaardag niet beter beginnen dan met ontbijt op bed. Glip uit bed vóór je partner wakker wordt en bereid stiekem al zijn of haar favoriete eten. Je lief wordt wakker met de geur van verse croissants, koffie en gebakken bacon. Beter kan niet, toch?

3. Ga ergens ontbijten

Ben je niet zo’n keukenprinses? Het kan ook supergezellig zijn om samen buiten de deur te ontbijten. Reserveer bij een leuk tentje en begin de dag met wat een-op-een tijd samen. Onder het genot van scrambled eggs, pancakes en cappuccino.

4. Herbeleef een herinnering

Ga uiteten in hetzelfde restaurant als waar jullie je eerste date hadden. Of ga terug naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst echt de liefde verklaarden. Schrijf je partner een brief waarin je vertelt hoeveel deze herinnering voor je betekent en in hoeverre jullie relatie is gegroeid sinds dat moment. Cute!

5. Ga naar een food truck festival of de foodhallen

Weer eens wat anders dan tegenover elkaar zitten in een restaurant. Haal jullie favoriete eten bij een van de trucks of stands en geniet van een spontane avond samen.

6. Neem het tegen elkaar op in een gamehal

Als je partner van spelletjes houdt, kunnen jullie de strijd tegen elkaar aangaan in een gamehal. Van schietspelletjes tot Dance Revolution: wedden dat jullie de avond van je leven hebben? Drankje erbij en gaan.

7. Een wijn- bier- of whiskyproeverij

Tipsy worden en er nog wat van opsteken ook? Een wijn- bier of whiskyproeverij is altijd leuk. Verras je lief met een reservering bij een leuke proeverij en word samen drankkenners. Kunnen jullie als jullie binnenkort uit eten gaan even interessant doen.

8. Een stay-cation

Een stay-cation is eigenlijk hetzelfde als een weekendje weg, maar je kunt het lekker vanuit huis doen. Versier de kamer en hang leuke foto’s van jullie samen op, terwijl je een dineetje bereidt voor je partner. Jullie kunnen heerlijk een heel weekend binnen blijven, maar ook toerist in eigen stad (het wordt steeds gekker) spelen en op avontuur uit gaan.

Lees ook: