Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De populaire Netflix serie Virgin River komt waarschijnlijk met spin-off (maar dat ligt aan ons!)

De populaire Netflix serie Virgin River is heerlijke serie om lekker bij weg te dromen. We genieten van de mooie landschappen, het liefdesavontuur van Mel en Jack en we volgen de bewoners van het dorpje waar alles gebeurt. Gelukkig hoeven we nog lang geen afscheid te nemen van de serie, want ze zijn op dit moment druk bezig met het vijfde seizoen en Netflix denkt zelfs over een mogelijke spin-off!

Wel ligt het lot van de spin-off in onze handen..

Mogelijke spin-off van Virgin River

Gelukkig kunnen we nog heel lang genieten van Virgin River, want Jinny Howe, Hoofd Drama bij Netflix, liet weten aan Deadline dat er nog lang geen einde aan de serie komt. YES! Toch zijn ze al wel aan het nadenken over een mogelijke spin-off. “We hebben tijdens het vierde seizoen gezien dat de fandom zeer sterk is en ook op veel plaatsen nog groeit. Het voelt alsof, op basis van wat we hebben gezien en met oog op het vijfde seizoen, dat er nog veel meer verhalen te vertellen zijn”, vertelt Jinny Howe. “Het zal spannend zijn om te zien welke personages nog populairder worden en waar het publiek meer naar hunkert.”

Het is dus nog niet helemaal duidelijk of deze spin-off er ook daadwerkelijk gaat komen, maar dit zal zeker niet aan de makers van de serie liggen. Dit ligt namelijk vooral in de handen van de kijkers. “We letten heel goed op, want we zien dat Virgin River een rijk universum aan personages heeft en dat mensen er geen genoeg van kunnen krijgen, waaronder ikzelf. Dus ik denk dat zolang dat het geval blijft, waar we heel dankbaar voor zijn, je er zeker van kunt zijn dat er meer Virgin River zal zijn.”

Seizoen vijf

Op dit moment zijn ze druk met de opnames van het vijfde seizoen, dat wordt opgenomen in Vancouver. Wanneer dit nieuwe seizoen te zien is, is helaas nog niet bekend. De verwachting is dat het nieuwe seizoen van Virgin River rond de zomer van 2023 op Netflix zal staan, net zoals afgelopen jaar.

Ook verklapte Ben Hollingsworth, die Brady speelt in de serie, aan TVLine dat dit seizoen beter en groter wordt dan alle eerdere seizoenen. “We doen echt ambitieuze dingen die je nog nooit eerder in Virgin River hebt gezien.” Wij hebben er in ieder geval nu al zin in!

Virgin River-kijkers hebben allemaal dezelfde klacht over seizoen 4