Emma Toussain
Emma Toussain Haar 31 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze bijzondere haarspray zorgt ervoor dat je lokken waterproof (?!) worden

Het is 2023 en we denken soms alles wel gezien te hebben. Sure, er bestaan nog geen vliegende auto’s, maar in make-up en beautyland zijn we naar onze mening wel redelijk up to date. Althans, dat dachten we. Want we zagen vandaag zo’n bijzonder product voorbij komen dat we je het even met je moeten delen. Dit product zorgt namelijk voor waterproof lokken en dat natuurlijk altijd welkom in een land waar het nou eenmaal veel regent.

COLOR WOW Dream coat voor waterproof haar

Dit product wordt vooral gebruikt hoor heren en dames met krullend of pluizig haar. De COLOR WOW Dream Coat (o.a. verkrijgbaar bij Douglas) beschermt het haar tegen vochtigheid zodat het de hele dag glad en pluisvrij blijft en dat klinkt voor velen waarschijnlijk als een grote droom. Deze spray zorgt ervoor dat het haar een extra laagje krijgt zonder het haar te verzwaren en goed nieuws: je lokken worden er ook niet vet van. De spray sluit het haar af van vochtigheid en gaat 1 wasbeurt mee! Nu horen we je hersens kraken.. want hoe kan dat? En hoe ziet dat eruit?

HairTok

TikTokker Paula (bekend als @cococenteno) vertelt ons over dit geweldige product, dat zij leerde kennen door celebrity-hairstylist Chris Appleton. Het gaat dus om de WOW Dream Coat en ze laat ons even zien hoe zij dit product gebruikt. Ook is ze eerlijk: ze weet pas sinds kort hoe ze dit op de correcte manier aanbrengt. Het resultaat is verbluffend.. want het water ‘rolt’ gewoon van haar haar af.

@cococentenom

@Chrisappleton1 changed my whole hair routine with this one 🥹 #fyp #hairroutine #bestproduct

♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) – Dusty Sky

WIJ ZIJN SHOOK. Hoe kan dit? Perfect voor als je op de fiets moet terwijl het miezert buiten. Thanks Paula voor deze tip, we zijn je eeuwig dankbaar.

Update: inmiddels hebben wij het product zelf geprobeerd en ‘t werkt écht! Hele regenbuien overleeft je kapsel niet, maar dat vieze vochtige weer biedt de perfecte situatie om dit uit te proberen.

Deze tips zorgen voor hittegolf proof make-up