Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 nov 2022
Leestijd: 1 minuut

Lekker speculeren: zijn dit de kandidaten uit het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol?

Alle molloten verzamelen: het einde van het jaar komt nadert maar dat betekent ook dat het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? er weer aankomt! De eerste aflevering is meestal begin januari te zien, een lekkere start van het nieuwe jaar. Het is nog niet bekend wie er meedoen aan deze editie, maar we kunnen natuurlijk wel speculeren. Daar houden we van.

Wie Is De Mol 2023

Er is eigenlijk nog niet zo heel veel bekend over het nieuwe seizoen. Toch zijn er wel al een aantal hints weggegeven, zoals de silhouetten van de kandidaten en een hint over de locatie. Bekijk het hieronder:

Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon, Nance Coolen lijken al gespot te zijn. Herken jij ze ook?! Het is nog even afwachten, maar het lijkt ons een goeie gok. Het is in elk geval altijd weer leuk om te bedenken wie de rol van saboteur op zich neemt.. toch best een grote verantwoordelijkheid. We kunnen niet wachten op de big reveal!

De locatie

Een ander vraagstuk gaat toch wel over de locatie. Elk jaar weet de productie de meest bijzondere plekken uit te kiezen voor het spel, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Regisseur Rick verraadt misschien meer na het delen van een foto van zijn bierflesje.. echte molloten denken te weten dat het spel in Zuid-Afrika (o.a. Kaapstad) gaat plaatsvinden. Prachtig, al zeggen we het zelf.

Wie denken jullie te zien?

Altijd al willen werken in Disneyland Parijs? Dan is dit je kans, ze zoeken héél veel werknemers