Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 14 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Workin’ Moms seizoen 6 is binnenkort al te zien op Netflix en wij kunnen niet wachten

Ben je nog op zoek naar een nieuwe serie om te bingen? Dan is Workin’ Moms echt het proberen waard. De serie gaat over vier moeders en hun hectische levens. Zo is het natuurlijk erg lastig om een carrière op te bouwen terwijl je nét een kind hebt gekregen. Deze vrouwen weten er alles van en uiten al hun problemen via een speciale moeder-supportgroep. Je kunt je voorstellen: dit zorgt voor veel humor en drama in de serie.

Het nieuwe seizoen is al sneller te zien dan je denkt!

Workin’ Moms

Workin’ Moms speelt zich af in het Canadese Toronto. In seizoen 1 zien we hoe vier dertigers (toen) 8 maanden geleden moeder zijn geworden. Hun zwangerschapsverlof zit er op en ze proberen alle ballen hoog te houden met betrekking tot hun gezin, werk en andere sociale verplichtingen. Dit gaat natuurlijk niet altijd zoals gepland.. Wat zorgt voor grappige en herkenbare moment als je moeder bent. Toch kunnen wij je vertellen dat – ook als je geen moeder bent – de serie het kijken waard is.

In Workin’ Moms worden thema’s aangehaald die misschien hier en daar heftig kunnen zijn, maar ze worden op een luchtige manier behandeld. Alles wordt op een luchtige manier besproken en er valt genoeg te lachen. Deze serie heeft korte afleveringen waardoor je binnen de korste keren klaar bent met de seizoenen. Ook is het zo dat je niet je volle focus nodig hebt om de serie te kijken. Af en toe een appje sturen of scrollen op Instagram kan dus prima.

Seizoen 6

Seizoen 6 van Workin’ Moms is vanaf 10 mei al te zien op Netflix. Om een voorproefje te geven, kunnen we al wel de trailer bekijken. Die onder andere laat zien dat er weer veel te lachen valt, maar ook geeft de trailer niet te veel weg. 10 mei moet je dus zelf maar gaan kijken. Ook is Workin’ Moms inmiddels ook verlengd met een zevende seizoen. De opnames hiervan starten komende zomer, maar is pas ergens in 2023 te zien. Heb je deze serie nog nooit gezien? Dan kan je nu al wel beginnen met bingen van de andere seizoenen.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset krijgt een speciale reünie-aflevering: dit is alles wat we tot nu toe weten