Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 16 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Juicebaby op komst: Yvonne Coldeweijer in verwachting

Yvonne Coldeweijer is in verwachting, zo laat ze weten op Instagram. De juice-koningin van Nederland duikt vaak in andermans privéleven, maar houdt zelf alles goed afgeschermd. Wie de vader van de baby is weten we ook niet, wel zien we een mysterieuze man op de foto van Yvonne. Mom and dad to be zijn op het mooie Griekse eiland Santorini om vakantie te vieren én dus ook dat ze een kleine verwachten.

Juicebébé in de oven!

Juicebaby op komst: Yvonne Coldeweijer in verwachting

Ze laat niet met woorden weten dat ze een baby krijgt, maar schrijft de datum “11-12-2023” bij een mooie foto van een zonsondergang én een emoji van een baby kan ook niet ontbreken. Dussss dat is wel redelijk obvious!

Yvonne
Instagram Story Life of Yvonne

Cute! Eerder liet ze al weten zeer gelukkig te zijn in de liefde. Tijdens een Q&A op Instagram kreeg ze de vraag hoe ‘t nou precies zat, en daar antwoordde ze zo op: “Zeer gelukkig. Maar ik houd er niet zo van om dat op sociale media te etaleren. Hoe drukker mensen daarmee zijn, hoe minder ik het geloof.” Lekker duidelijk, precies zoals we van haar gewend zijn toch?!

Tempa-juice

Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave hebt gekeken dan weet je dat één van de meest aanwezige personen toch wel Miriam was. Miriam zat samen met Lester in een secret koppel en mochten eerst een dagje rondsneaken in de andere villa zodat ze handige informatie zouden kunnen doorspelen aan de andere koppels. Dat Miriam een kort lontje heeft, bleek al snel. Maar hoe zit dat nou precie? Waar komt die woede vandaan? Dat moet toch ergens een oorsprong hebben. Tijdens Beach Bar van RTL legt ze meer uit over haar privésituatie en over hoe ze is opgegroeid.

Yay! Er komt een ‘XO, Kitty’ seizoen 2 en dit is wat we weten