Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Yes! We gaan Zac Efron zien in een romantische komedie gemaakt door Netflix

Netflix komt met een nieuwe romantische komedie met o.a. Zac Efron in de hoofdrol. Veel maakt de streamingsdienst nog niet bekend over de film, maar dat Zac Efron een prominente rol krijgt, vinden wij errrug fijn. Ook Joey King en Nicole Kidman spelen in de film dus er doen behoorlijk wat bekende namen mee. De titel van de film is nog niet gepubliceerd.

Hoe dan ook, dit is alles wat we wél weten.

Romantische komedie

Deze romantische komedie wordt geregisseerd door Richard LaGravenese, dit is de man achter P.S. I Love You (2007). We weten dat de film een gaat over een verrassende romance die komische gevolgen heeft voor een jonge vrouw, haar moeder en haar filmsterbaas als ze geconfronteerd worden met de complicaties van liefde, seks en identiteit. Joey King – die je kan kennen van The Kissing Booth-films – zal de rol van jonge vrouw op zich nemen. Daarnaast speelt Oscarwinnares Nicole Kidman haar moeder en Zac Efron de filmsterbaas. Netflix kondigde de film gister aan via Twitter:

Zac Efron

Deze romantische komedie is niet de eerste keer dat Efron samenwerkt met Netflix. De Greatest Showman-acteur speelde eerder in de Netflix Original Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, waarin hij in het leven van seriemoordenaar Ted Bundy duikt. Ook reist de wereld rond in zijn docuserie Down to Earth with Zac Efron.

Opnames

Het lijkt erop dat Netflix ergens eind van deze zomer start met de opnames in Atlanta. Wanneer de film te zien is weten we dus nog niet, maar we houden jullie op de hoogte! In de tussentijd zijn er gelukkig nog genoeg andere films, series en nieuwe seizoenen die je kan kijken. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje, ook als je geen Netflix-account hebt!

Jan Versteegh en Irene Moors zijn te zien in de nieuwe romcom ‘Hart op de juiste plek’