Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wat goéééd: De Meilandjes krijgen een eigen podcast

Familie Meiland zit niet stil, na Chateau Meiland en Chateau Bijstand krijgen ze nu ook een podcast. Deze keer zijn het echter alleen Martien en Erica van de familie die we gaan terughoren. De twee komen deze middag al met de eerste aflevering van de podcast en wel met een hele leuk gast.

Dit is alles wat wij weten over de podcast.

Podcast

In de podcast die de toepasselijk naam Wat Goéééd heeft gekregen gaan Martien en Erica het laatste nieuwtjes bespreken. Maar dit doen ze mét een positieve insteek. Ze bespreken de hoogtepunten van hun week en stellen elkaar voor verschillende dilemma’s. Ook zullen ze ‘positief’ roddelen en het minder leuke nieuws positief proberen te bekijken. Een en al positiviteit en dat voor Martien die zelf nog wel eens wat te klagen heeft.

“Elke aflevering is weer een feestje”

De reden dat ze de podcast zijn begonnen is voor Martien en Erica duidelijk: “Met zoveel ellende en negativiteit in de wereld vinden we het hoog tijd voor een podcast over alléén maar de goede en mooie dingen in het leven. Dat is voor ons ook niet altijd makkelijk hoor, want we houden soms wel van een potje klagen, maar we gaan het eens over een andere boeg gooien”, stelt Martien. Erica vult aan: “Het is echt enig om te maken en ontzettend leuk om elke week weer een andere gast in de uitzending te ontvangen. Elke aflevering is weer een feestje.”

Gast podcast

Iedere week zal er iemand anders te gast zijn bij de podcast. Vandaag is dat niemand minder dan Britt Dekker. Wij zijn benieuwd. Je beluistert de Wat Goéééd podcast iedere vrijdag om 16:00 uur bij JUKE, via KIJK.nl of via andere streamingdiensten.

Chateau Meiland

De Meilandjes keren dit najaar gelukkig ook weer terug op de buis. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is onder meer de oplevering van het chateau, het huwelijk van dochter Maxime en de verhuizing binnen Noordwijk te zien.

Kijkers van Chateau Bijstand gaan los over deze hilarische uitspraak van Martien Meiland