Audrey Garot
Audrey Garot Reality 18 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Whut?! Zijn Love Islands’ Jotti en Cas dan toch niét uit elkaar?

Jotti en Cas hebben elkaar leren kennen tijdens hun avontuur bij het programma Love Island en het stel was echt een droomkoppel. Toch bracht Jotti vorige week het verdrietige nieuws naar buiten dat hun relatie over zou zijn. In de afgelopen week is er enorm veel gebeurd en lijkt de relatie nog niet definitief over te zijn. Cas geeft nog één keer een update over zijn relatie met Jotti, want eerlijk, wij snappen er niks meer van.

Al is dit wel de laatste keer dat hij wat van zich laat horen.

Zijn Love Islands’ Jotti en Cas dan toch niet uit elkaar?

Het begon allemaal bij de verschillende juicechannels die het vervelende nieuws naar buiten brachten dat Cas contact zou hebben met verschillende dames. Hij zou dus niet trouw zijn geweest aan zijn (ex?)vriendin. Ook Jotti heeft dit uiteindelijk te horen gekregen en daarom maakte zij via Instagram Stories bekend dat hun relatie over was.

Ook Cas vertelde op Instagram zijn kant van het verhaal en meldde dat de relatie nog niét voorbij was: “Er zijn ook vanuit de andere kant dingen gebeurd, maar daar ga ik niks over vertellen. Maar, Jotti en ik zijn nog niet uit elkaar.” Huhhh, zijn ze dan tóch niet uit elkaar?!

Relatie staat op stil

Dat het een verwarrende situatie is, dat is een ding wat zeker is. Gelukkig wilt Cas voor één keer nog zijn verhaal kwijt over de hele situatie, zodat we éindelijk wat duidelijkheid krijgen. Hij doet zij verhaal bij Fawry: “Wilde er nog even over kwijt dat ik gewoon niet netjes ben geweest naar Jotti toe. Heb niet laten zien hoe gek ik daadwerkelijk op haar ben en daarin zijn die berichten gewoon de laatste druppel geweest”, legt Cas uit. “Voor nu staat de relatie op stil en heb ik enorm wat goed te maken. Dat wil ik in alle rust kunnen doen en dus ga ik me er ook niet meer over uitspreken.”

Instagram @fawrynotsawry

NEE! Ellen Pompeo is niet meer te zien in het volgende seizoen van Grey’s Anatomy