Emma Toussain
Emma Toussain Reality 29 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

B&B Vol Juice: Gaat Bram nu met Anna? Walter had al die tijd al een vriendin? Harry en Thalia?!

De reünie van B&B Vol Liefde kwam voor ons als een geschenk uit de hemel, want wij wilden zó graag weten of Debbie en Paul nog samen zijn. En ja hoor! De twee zijn verliefder dan ooit en dat doet ons hart goed. Maar.. zo goed als het bij hen gaat, zo rommelig gaat het bij de rest. Yvonne Coldeweijer heeft namelijk nu pas alle B&B juice geplaatst en we kunnen niet anders zeggen: het is zeker juicy.

BREAKING: Gaat Bram nu met déze kandidaat van Joy?!

B&B vol juice

Als je denkt dat deze kandidaten alles volgens het boekje doen; dan heb je het mis. Na de reünie bleken er namelijk heel wat dingen veranderd te zijn. Wat precies? We praten je bij.

Harry is nu met Thalia

Ja, je had dit misschien niet zien aankomen.. Maar de laatste vent van Debbie, Harry, date nu met Thalia. Je weet wel, waar Leendert zo gek op was. “We gaan het avontuur samen aan,” zo schrijft Harry bij een foto van hen samen. Ehhhh wat? RTL Boulevard belde nog met Debbie maar die wist hier ook niks van af.

Is Thalia niet zo zuiver?

Debbie twijfelde nog aan de motieven van Harry (net zoals heel Nederland), maar Thalia blijkt ook niet altijd even netjes te zijn. Dat laat iemand weten op Instagram. Deze volger vertelt dat ze haar vader helemaal heeft ‘leeggeroofd’. Of ‘t waar is weten we niet natuurlijk, maar het geen mooi verhaal..

B&B Vol Liefde
Instagram Yvonne Coldeweijer

Walter had altijd al een vriendin

En ja, die Walter die een connectie zocht maar tegelijkertijd ook de hele tijd weg was, bleek al die tijd al een vriendin te hebben. Hijzelf ontkent het, maar hij geeft wel toe dat hij haar al vóór de opnames leuk vond. Toch geeft iemand aan dat ze al zeker wél in de picture was tijdens de opnames..

Instagram Yvonne Coldeweijer

Gaat Bram nu met Anna?

En dan nog Bram. Misschien nog wel de grootste shock dat hij niet meer samen is met Carolien. Ze leken elkaar zo leuk te vinden.. Maar Yvonne denkt te weten waarom ‘t stukgelopen is. En die reden heet.. Anna. Ze denkt dat Anna tijdens de reünie niet moest huilen van verdriet, maar door schuld. En dat er toch iets meer speelt tussen deze twee. Bram heeft zelf aangekondigd een Q&A te gaan doen aanstaande zondag, dus we zijn benieuwd.

bram
Instagram Yvonne Coldeweijer

Hier volg je al je favo B&B Vol Liefde-eigenaren op Instagram