Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 27 sep 2021
Leestijd: 1 minuut

Bert uit Temptation Island wordt intiem gespot met déze vrouw (en het is niet Delphine)

Delphine en Bert zijn hét koppel van dit seizoen Temptation Island: Love or Leave. Na de onthullingen van Delphine heeft iedereen het over het stel. Ook afgelopen weekend werd er weer volop over ze gesproken. Bert is nu namelijk intiem gespot met een vrouw die allesbehalve Delphine is.

Benieuwd naar de foto? Lees dan vooral verder.

Temptation Island: Bert en Delphine

Op de foto is te zien hoe de mysterieuze vrouw Bert bij zijn kin vastheeft, waardoor het lijkt alsof ze hem gaat zoenen. Maar deze foto roept bij iedereen ook veel vragen op: is het officieel over tussen het Temptation-koppel Bert en Delphine? En is dit dan zijn nieuwe vriendin?

Na uitgebreid onderzoek van @reality.fbi zijn we heel wat te weten gekomen over de mysterieuze vrouw. Het blijkt om Kelly Jeurissen te gaan. Ze is geboren op 5 december 1997 en is 23 jaar, dat betekent dat ze tien jaar jonger dan Bert is. Je kan Kelly vinden op Instagram @kellyjeurissen, haar account is alleen wel privé.

Reactie van Bert

Instagram-account @showjuice_ heeft laten weten dat Bert heeft gereageerd op de geruchten: “Wat of hoe het is tussen ons, hou ik privé. Ook wil ik haar identiteit niet bevestigen. Het is niet omdat ik met iemand overeenkom, dat dit automatisch betekent dat wij een relatie hebben.”

Maar niet alleen Bert laat van zich horen, Delphine heeft blijkbaar tegen mensen gezegd dat de twee inderdaad een relatie hebben. Ook hier reageert hij op via Instagram, “Het is wel jammer dat Delphine dit wil bevestigen bij sommige mensen, en daardoor duidelijk naar buiten wil brengen dat ze vrijgezel is.”

Hieronder is de foto te zien van Bert en zijn eventuele nieuwe vriendin:

Shaney en Davi van Ex On The Beach nemen een break in hun relatie