Audrey Garot
Audrey Garot Films & Series 2 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Bieden maar: het huis van Vecna uit Stranger Things staat te koop

Het vierde seizoen van Stranger Things was amazing. Wat een belangrijk onderdeel was van dit seizoen was het huis van de familie Creel (a.k.a Vecna). En goed nieuws voor de fans van de serie, want binnenkort kan je bieden op dit huis aangezien het wordt verkocht! Een klein minpuntje is wel dat je behoorlijk wat op je rekening moet hebben staan..

Wie wil er nou niet in het huis van Vecna slapen?!

Dit huis van Stranger Things staat te koop

Het iconische huis van het vierde seizoen van Stranger Things staat dus te koop, hoe tof is dat. Het huis werd oorspronkelijk gebouwd in 1882 en bestaat uit zes slaapkamers en vijf badkamers. Wow! Dit landgoed was ooit een succesvolle Bed & Breakfast en in de achtertuin is er ook nog een apart gastenverblijf. Sounds goood!

Het huis is in 2019 verkocht voor 350.000 dollar en is toen weer hersteld naar de oorspronkelijke vorm. Hoewel de eigenaren dol zijn op hun huis, zijn ze toch wel benieuwd hoeveel ze voor dit huis kunnen vragen, aangezien het huis natuurlijk enorm in de spotlights heeft gestaan door het vierde seizoen van Stranger Things. En zoals we al zeiden, is dit huis zeker geen koopje, het huis staat namelijk te koop voor 1,5 miljoen!

Ben je even vergeten hoe het huis van de familie Creel eruit zag? Bekijk dan de video hieronder om je geheugen weer even op te frissen.

Seizoen 5

Over het vijfde en tevens laatste seizoen is er helaas nog niet zo veel bekend. Millie Bobby Brown gaf onlangs aan dat ze het heel leuk zou vinden als de finale van Stranger Things een musicalaflevering zou worden. Alleen weten we niet zo goed wat de daar precies van moeten vinden.. De verwachting is dat we het laatste seizoen pas rond het einde van 2023 en begin 2024 kunnen bekijken, dus we moeten nog even geduld hebben!

Maya Hawke zou alles over hebben voor spin-off van Stranger Things mét collega Joe Keery