Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Yes! Videoland komt met een nieuwe datingshow genaamd Celebrity Matchmakers

De laatste dagen komt er geen einde aan al het reality-tv en datingshow-nieuws, en we love it. Naast al het Love Island en Ex On The Beach nieuws, komt Videoland met de bekendmaking van een nieuwe show, genaamd Celebrity Matchmakers.

Een Nederlandse versie van Celebs Go Dating? Yes please!

Videoland komt met nieuwe datingshow genaamd Celebrity Matchmakers

Onze gebeden zijn gehoord, want we worden overspoeld met reality- en datingprogramma’s de afgelopen maand. Aankondigingen van Love Island (zowel Nederlands als UK), Ex On The Beach: Double Dutch, The Bachelor, noem maar op. En Videoland doet daar nu nog een schepje bovenop.

De streamingdienst komt namelijk met een nieuwe datingshow, genaamd Celebrity Matchmakers. In dit programma gaan, je raadt het al, BN’ers opzoek naar jouw perfecte match.

Het gaat om 3 bekende duo’s, bestaande uit Comédienne Soundos en haar moeder Rhimou, Echte Gooische Moeders Pauline en Bo en twee echte Amsterdammers, namelijk rapper Donnie en presentator Edson Da Graca.

Tijdens de zoektocht naar de perfecte match voor hun kandidaten, maken deze BN’ers gebruik van hun eigen sociale cirkel en hun duizenden volgers op Social Media. De makers van het programma gaan ervanuit dat tussen al die volgers, echt wel een match te vinden moet zijn voor hun vrijgezellen.

Vrijgezel

Ben je vrijgezel en wil je graag de hulp van deze BN’ers in Celebrity Matchmakers? Opgeven kan nog. Het castingbureau is vooral nog opzoek naar mannen tussen de 25 en 40 jaar. Stuur dit dus vooral door aan al je guy-friends. 😉Opgeven kan hier.

Wanneer het programma precies uitgezonden gaat worden, is nog niet bekend. Wel gaat het dus te zien zijn op Videoland.

Meer TV-nieuws