Demi Rutten
Demi Rutten Life 30 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Spicy: de deelnemers van Love Island hebben overal in de villa seks- zonder dat wij het zien

Wij dachten altijd dat het grootste verschil tussen Temptation Island en Love Island was dat in Love Island geen sprake was van seks. Nu is ons die droom ontnomen, want blijkbaar hebben de deelnemers dus overal in de villa seks. Ze gebruiken alleen een speciaal trucje, waardoor dit niet uitgezonden mag worden.

Nu we dit weten, kijken we nooit meer hetzelfde naar Love Island.

Deelnemers Love Island hebben overal in villa seks

Hoewel er genoeg drama en ruzie is tijdens een gemiddeld seizoen Love Island, associëren we het programma niet met seks. Er is namelijk (bijna) nooit iets van seks te zien tijdens de afleveringen, maar dat betekent dus blijkbaar niet dat het niet gebeurt.

Oud-deelneemster Montana Brown, die in 2017 meedeed aan Love Island UK, verklapt namelijk in de podcast Mouthing Off With Olivia Caridi dat overal in het huis seks plaatsvond. Letterlijk. Dit weet Love Reality ons te melden.

Ontkennen

Ze hebben dus gewoon overal seks. Boven, beneden, terwijl iedereen naast ze in bed ligt, overdag of ’s-Nachts. Maar waarom zien de kijkers dit niet? Nou, dat is omdat de deelnemers een trucje gebruiken.

Ze mogen deze beelden namelijk niet uitzenden, zolang jij ontkent dat je seks hebt gehad. Hoe vanzelfsprekend de beelden eventueel ook zijn, zolang jij ontkent kunnen ze er niks mee. Super sneaky dus!

Oud-deelneemster Meghan Barton-Hanson, die nu ook te zien is in Celeb Ex In The City, vertelde ook al over dit trucje. Zij heeft echter nooit ontkent dat ze seks had in de villa, waardoor we haar beelden wel te zien kregen.

Ze vond het niet nodig om seks te verbergen, omdat het geen geheim is dat ze ervan houdt. Wel verklapte ze dat de andere meiden in haar seizoen dit trucje wel gebruikte. Er werd dus flink wat afgesekst in de Love Island villa.

We weten niet van jou, maar wij kijken nu nooit meer hetzelfde naar een seizoen van Love Island. 😉

Lees ook: Positief nieuws: Love Island UK krijgt komend seizoen een diverse cast met ‘all shapes and sizes’