Britta van Aggele
Britta van Aggele Reality 13 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dave Roelvink-fans lachen massaal om de manier waarop vader Dries Roelvink zich insmeert

De Roelvink-familie hebben altijd al in de spotlights gestaan. Niet alleen Dries Roelvink zit in de muziekindustrie, maar ook Dave Roelvink speelt deze zomer weer in dé uitgaansclubs aan de Costa Brava. Wel neemt hij tussendoor even de tijd om samen met zijn vriendin en zoon Dean op vakantie te gaan. Hier deelt hij ontzettend veel lieve kiekjes van, maar zijn zoon Dean is niet degene die opvalt. Fans lachen namelijk massaal om vader Dries die zich op de achtergrond insmeert.

Hilarisch!

Dave Roelvink

Als je Dave Roelvink al even volgt weet je dat hij regelmatig zijn leven deelt. Zo had hij begin dit jaar een eigen realityserie genaamd ‘Daddy Dave’ en ook op Instagram houdt hij fans op de hoogte. Zo was laatst te zien dat hij last had van een reiger op zijn balkon die maar niet wilde weggaan.

Nu de zomer weer is aangebroken is het ook weer tijd voor Dave om op verschillende vakantiebestemmingen te gaan draaien. Zo is Dave deze zomer te vinden in Shooters in Mallorca en draai hij ook op verschillende plekken aan de Costa Brava. Wel zorgt de 28-jarige Roelvink ervoor dat hij wat quality time met zijn gezin doorbrengt, want op Instagram is te zien dat hij met zijn gezin, broer Donny en vader Dries op vakantie is.

7 redenen waarom we stiekem allemaal van Dave Roelvink beginnen te houden

Insmeren

Natuurlijk is ook zijn zoon Dean mee op deze familievakantie en dat levert een lading aan super schattige beelden op. Die deelt Dave natuurlijk maar al te graag met zijn volgers, maar toch staat zijn zoon niet altijd centraal in deze video’s. Er valt fans namelijk maar één ding op en dat is Dries Roelvink die zich op de achtergrond op een hilarische manier insmeert met zonnebrand.

Terwijl Dave zijn zoon Dean het woordje ‘papa’ probeert te laten zeggen, doet Dries een poging om zijn benen zorgvuldig in de smeren. Dit hilarische beeld zorgt natuurlijk voor de nodige reacties bij fans en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Reacties

Zo schrijft een fan: “Die Dries erachter lekker smeren.” Andere fans schrijven: “Ik zit ook alleen maar de achtergrond te kijken!”, “Kan alleen maar kijken naar je pa die verwoede poging doet zich in te smeren 😂😂😂” en “Je pa smeert zich ook goed in👍😂.” Dan zijn er ook nog fans die iets anders merkwaardigs opvalt.

Dries heeft zijn bekende gele zwembroek namelijk ingeruild voor een blauwe. Fans schrijven: “Hey! Dries heeft geen gele zwembroek meer! #shock”, “Blauw is het nieuwe geel! 👏🏻💪🏻” en “Lekker broekje hoor dries😂😜.” Gelukkig kan Dries er zelf ook om lachen. Als zijn zoon Donny vraagt “Zit het erop? @driesroelvink_official” reageert hij: “Factor 20 op de beentjes. Heeft er iemand wat haargel voor me?”