Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Oh no! Het kapsel van Dave Roelvink pakt helemaal verkeerd uit

Dave Roelvink besloot dat het weer eens tijd werd voor een nieuwe coupe. Zijn winterkapsel was hij een beetje zat, dus werd het tijd voor verandering. Hij wilde gaan voor ‘De Beckham-look’ en besloot het heft in eigen handen te nemen door het blond te verven. Toch pakte dit niet helemaal goed uit..

Dave Roelvink gaat voor blond

Dave Roelvinks is een Nederlandse DJ, presentator en realityster. Naast dat zijn vader, zanger Dries Roelvink, een bekende naam heeft in het medialandschap, zijn ook zijn zoons Dave en Donny Roelvink bekend geworden. Dave is dan ook vaak met zijn broertje op televisie te zien, maar is vooral bekend geworden van zijn deelname aan verschillende realityprogramma’s, waaronder Temptation Island en De Roelvinkjes.

Nieuwe look

In een video op Instagram kunnen we zien hoe Dave Roelvink aan zijn vriendin vertelt: ”Schat we gaan wat nieuws doen voor de zomer.” Hierbij doelt hij op een nieuwe coupe. Hij zou gaan voor ‘De Backham-look’. Je weet wel: het geblondeerde, korte kapsel dat David Beckham in de 90’s droeg. Hoewel zijn vriendin Jazzlyn al haar bedenkingen had bij het nieuwe kapsel, besloot Dave dat hij zijn eigen haar wel kon blonderen. Toch pakte dit minder goed uit dan gedacht. Zo kunnen we zien hoe Dave verslagen, met zijn handen in het haar, onder de douche zit. In plaats van blond is zijn haar namelijk oranje geworden. Op Instagram schrijft hij: “Het moest DE BECKHAM LOOK worden, maar ben vanochtend wakker geworden als Ellie Lust.” Gelukkig voor Dave, is hij goede vrienden met een kapper die hem snel uit de brand kon helpen en hem wél die geblondeerde look geeft.

Eerder mislukte poging

Je zou zeggen dat mensen niet twee keer dezelfde fout maken. Toch lijkt Dave Roelvink daar anders over te denken. Hij besloot namelijk al weleens eerder dat hij geen kapper nodig zou hebben om zijn haar te fixen. Zo konden we een tijdje geleden zien hoe hij Jazzlyn erop toevertrouwde om zijn haar te knippen. En ja, ook dit kaspel was totaal mislukt. In de video op Instagram kunnen we hem horen roepen: ”Je zei dat je kon knippen gap!”

Laten we het erop houden dat Dave voortaan beter gewoon gelijk naar zijn kapper kan gaan. Al vinden wij het ook wel heel grappig om de mislukte coupes voorbij te zien komen.

Gio en Jade geven update over woonsituatie: gaan ze dan toch weer samenwonen?