Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Celebrities 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Donny Roelvink deelt positief nieuws vanuit ziekenhuisbed

In december was het even schrikken voor Donny Roelvink, toen er teelbalkanker bij hem werd vastgesteld. Na de diagnose volgde er een heftige periode voor de realityster. Toch lijkt het voor Donny nu de betere kant op te gaan. Op Instagram deelt hij een lachende foto vanuit zijn ziekenhuisbed.

Teelbalkanker geconstateerd bij Donny Roelvink

In december kreeg Donny het vervelende nieuws te horen. Met de kerstdagen in zicht had hij gehoopt op een fijne periode, toch liep dit anders dan gedacht. “Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, schreef hij toen op Instagram. De operatie verliep goed, maar daarna was afwachten het enige wat Donny kon doen. Een erg onzekere tijd dus, waarin hij niet wist of er eventuele na-behandelingen nodig zouden zijn.

Kleinere kans om papa te worden

Ondanks dat de operatie goed was verlopen kreeg Donny te maken met nog een tegenslag. Met de operatie is één van zijn ballen verwijderd, waardoor het voor de realityster in de toekomst lastiger wordt om kinderen te krijgen. Roelvink had een hele grote wens om papa te worden, dit kan zeker nog lukken maar in zijn geval is dit wel een stukje lastiger geworden.

Goed nieuws

Gister deelde Donny Roelvink een foto vanuit het ziekenhuis op zijn Instagram. Op de foto heeft hij een big smile en houdt hij zijn duim omhoog. Zou dit dan eindelijk goed nieuws betekenen voor de realityster? Aan de caption te zien lijkt het er wel op. hij schrijft bij de foto: ”Mijn eerste controle na mijn diagnose. Alles is in orde.” In de comments worden er veel hartverwarmende berichtjes achtergelaten voor Donny. Ook wij hopen dat hij snel weer helemaal de oude is!

Dit zijn de kandidaten uit het nieuwe seizoen van Special Forces VIPS