Kim van der Blom
Kim van der Blom Life 13 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Julia laat op Instagram weten dat ze helemaal klaar is met Tony Junior

De laatste tijd is het nieuws rondom De Bachelor bijna niet meer bij te houden. In de laatste aflevering koos bachelor Tony Junior voor Julia en op de reünie ging het er niet al te soepel aan toe. Afgelopen vrijdag had Tony een exclusief interview met RUMAG, waarin hij vertelde dat hij achteraf toch de roos aan iemand anders had willen geven…

Wij praten je bij!

Exclusief interview bij RUMAG

Afgelopen vrijdag kwam er op RUMAG een interview online met Tony Junior waarin hij vertelde dat hij de roos achteraf liever aan Oriana had willen geven. Tijdens het interview bleef hij niet bepaald aardig over de kandidaten. Ondanks dat hij iedere deelneemster van dit seizoen afzeek en hij alle deelneemsters “nep” vond, zou hij toch nog het bed met ze willen delen. Vervolgens liet Julia ook van zich horen via Instagram, ze is helemaal klaar met De Bachelor.

Julia’s reactie op Instagram

Julia deelt via Instagram een foto in de jurk die te zien was in de finale van De Bachelor. Bij de foto schrijft ze het volgende:

“Wat ben ik opgelucht dat ik dit hoofdstuk eindelijk kan afsluiten. Een emotionele rollercoaster is nog te zacht uitgedrukt voor alle emoties die ik heb gevoeld en voel. Soms blijken mensen achteraf toch anders in elkaar te zitten dan je denkt, bizar hoe iets heel moois zo lelijk wordt gemaakt. Maar ik ben dankbaar voor de vriendschappen die ik heb gesloten en zal ik me volop storten op mijn doelen als Miss Nederland.”

Ouch: Bachelor Tony Junior is gespot op datingapp Raya

Op Instagram reageren de volgers van Julia zeer positief! Zo zijn er heel wat hartjes geplaatst als steun en vertellen volgers dat ze trots zijn op Julia. Een andere volger schrijft, “Lijkt me heel fijn dat je hier nu openheid over mag geven, vooral met die nare reacties / beschuldigingen. Laat ze maar eens zien wat voor een moois jij allemaal zelf gaat bereiken.

Benieuwd naar de andere onthulling tijdens de reünie van De Bachelor?

Pittige onthullingen tijdens reünie de Bachelor: heeft Tony zijn liefde gevonden?